در مقاله نحوه ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت ها به صورت کامل برای شما عزیزان کارفرما انواع تغییرات شرکت ها را داده ایم.
کلیه شرکتها و مؤسسات تجاری و غیر تجاری پس از تاسیس شرکت نیاز پیدا می کنند که تغییراتی در شرکت ایجاد نمایند. و تصمیمات جدیدی در موردشان اتخاذ کنند. این تصمیمات و تغییرات شرکت باید مطابق قانون تجارت به ثبت برسند. که البته امروزه ثبت اینترنتی تغییرات شرکت فراهم شده است.
ذیلا به کلیه تغییرات مهم و ضوروری همراه با جزئیات آنها برای شما عزیزان شرح داده ایم.
صورتجلسه تغییرات چیست؟
ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت به این معنی است که هنگام برگزاری جلسات مربوط به تغییرات ضروری و تغییراتی که مد نظر شما است. در یک صورتجلسه جمع آوری و کارشناسی کرده و بعد از تنظیم آن صورتجلسه را در سامانه بارگذاری کرده و بقیه مراحل ثبت را پیش ببریم. البته این تنظیمات، صرف وارد کردن مشخصات افراد یا شرکت نیست. مارد زیادی است که باید مد نظر داشت. از جمله : نوع وابستگی افراد و رابطه بین آن ها، انتخاب نوع صورتجلسه ای، زمان برگزاری و همچنین رعایت قوانین خاص را باید در نظر گرفت.
صورتجلسه تغییرات با توجه به نوع تغییراتی که در شرکت انجام می شود. لازم است که صورت جلسه ای تنظیم شود. و به مرجع ثبتی که اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری استان محل است ارائه گردد. مرجع ثبتی که در مرکز استان است، طی بررسی صورت گرفته توسط کارشناس مربوطه و تطابق تغییر صورت گرفته با قوانین تجارت و مصوبات ثبت شده قبلی در آن شرکت بر اساس پرونده ی اصلی که نزد اداره ثبت شرکت ها می باشد. در صورتیکه هیچگونه نقصی پیدا نشد. آن صورتجلسه را در سامانه تایید می نماید. و جهت آگهی تغییرات ثبتی و انتشار آن در روزنامه رسمی و محلی صادر می کند. برای ثبت این گونه تغییرات شرکت بهتر است از مشاور حقوقی و یا کارشناس با تجربه و متخصص، کمک گرفته شود. و تغییرات شرکت را به او واگذار گردد.
جهت ثبت تغییرات شرکت چکاری باید کرد؟
قبل از راه اندازی سامانه الکترونیکی ثبت شرکت ها، امور مربوط به تغییرات شرکت و ثبت آنها با صرف وقت زیاد و دردسرهای اداری بسیاری صورت می گرفت. ولی امروزه متقاضیان به جای مراجعه حضوری به اداره کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری می توانند از طریق اینترنت و با خیال راحت از اینکه معطل مراحل اداری نشوند، انجام می شود.
- نخستین راه اینست که باید در خصوص تغییرات مورد نظر و موارد جدیدی که در شرکت نیاز است اتخاذ تصمیم کنید. جهت ثبت و قانونی شدن آن، مراحلی را باید طی کنید که به شرح ذیل می باشند. بعد از تصمیم قطعی لازم است که این تغییرات را به اطلاع اعضا رسانید. و ترتیب جلسه ای با حضور سهامداران نمود. و پس از طرح تغییرات مورد نظر و تاییدیه سهامداران حاضر در جلسه، باید نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمود. بعد از تنظیم آن، در سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری وارد و ثبت نمود. و پس از آن باید از طریق باجه های پستی مورد تایید اداره مربوطه ارسال نومد. و منتظر بررسی آن توسط کارشناسان بود.