برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟
ثبت شرکت به چه معناست؟
ثبت شرکت به این معنی است که گروه یا کسب و کار شما که می تواند در زمینه های قانونی فعالیت کند، با ارائه مدارک و رعایت قوانین کشور به صورت کاملا قانونی کار خود را انجام دهد. با این تفاسیر، شرکت شما می تواند با سایر شرکت ها همکاری کند. شما می توانید از تمام مزایایی که قانون در اختیار شرکت ها و مشاغل قانونی قرار می دهد، بهره مند شوید.
برای این کار باید مدارک معتبر ارائه دهید. هزینه های لازم را پرداخت کنید. علاوه بر این، شما باید به اداره مالیات نیز مالیات بپردازید، اما در ازای آن، شما اعتبار مالکیت یک تجارت قانونی را دریافت می کنید. برای ثبت شرکت دو راه وجود دارد:
یکی اینکه شخصا این کار را انجام دهید و راه دیگر کمک گرفتن از موسسات، افراد یا فریلنسرهایی که خدمات ثبت شرکت را ارائه می دهند. اگر می خواهید کارتان با دقت و سادگی بیشتری انجام شود، پیشنهاد می کنیم، روش دوم را انتخاب کنید. اما اگر سابقه ثبت شرکت دارید. یا با اصول ثبت شرکت آشنا هستید می توانید راه اول را انتخاب کنید.
فایل صوتی سفارش ثبت شرکت همراه با تیم تک نیک ثبت
منظور از شرکت های خصوصی
منظور از شرکت های خصوصی، شرکت های تجاری است که انواع آنها در ماده (20) قانون تجارت به شرح زیر ذکر شده است:
الف- شرکت سهامی ( شامل شرکت سهامی عام و خاص )
ب- شرکت های با مسئولیت محدود
ج- شرکت های تضامنی
د- شرکت های نسبی
ه- شرکت های مختلط سهامی
و- شرکت های مختلط غیر سهامی
ز- شرکت های تعاونی ( شامل تولید ، مصرف ، اعتبار ، وام و روستایی )
طبق ماده 195 قانون تجارت ایران، ثبت کلیه شرکت های تجاری مذکور در این قانون ، الزامی و تابع جمیع مقررات ثبت شرکت ها است .
به موجب ماده یک نظام ثبت شرکت مصوب 3/11/1310 هجری شمسی برای ثبت شرکت های خصوصی باید درخواست ثبت از اداره ثبت شرکت ها ارائه شود. ثبت شرکت با تنظیم اظهارنامه ای درخواست می شود که به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری تهران در تهران تسلیم و به ادارات ثبت محلی شهرستان ها تحویل می شود.
شرایط ثبت شرکت های تجاری
همچنین به استناد ماده 25 قانون ثبت شرکتها:
برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟ شرکت های ایرانی باید طبق مقررات قانون تجارت به ثبت برسند.
شرایط ثبت شرکت های تجاری صرف نظر از تفاوت های جزئی مشابه و یکسان بوده و مراحل ثبت آن در زیر آمده است.
لازم به ذکر است نتایج مراحل ثبت نام به شرح زیر است:
1- با ثبت شرکت، شخصیت حقوقی معنا پیدا می کند.
2- به این ترتیب اساسنامه، قرارداد شرکت و سایر اسناد مستند می شود.
3- عملکرد مدیران شرکت منوط به پایداری شرکت بوده و تایید سهامداران (شرکاء) و هیات مدیره در خصوص مراحل قانونی تاسیس شرکت در نتیجه ثبت اخذ می گردد.
4- بر اساس قانون، ایجاد هرگونه فعالیت اقتصادی، مالی و قانونی مستلزم ثبت شرکت است.
تعریف شرکت چیست؟
اگر بخواهیم یک تعریف مختصر از شرکت داشته باشیم، و اینکه برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟ این است که شرکت یک خانواده شراکتی و شرکا است، یعنی افراد از دو یا چند نفر گرد هم می آیند تا یک گروه تشکیل دهند و با کمک یکدیگر یک تجارت اقتصادی راه اندازی کنند کار، باید مبلغی را جمع آوری کرده و در یک پروژه تجاری سرمایه گذاری کنند و پس از رسیدن به سود، مبلغ سود را بین … اعضای گروه خود تقسیم کنند.
انواع شرکت های تجاری
در ادامه مقاله توضیح مختصری در مورد انواع شرکت های تجاری و نحوه تشکیل آنها ارائه خواهد شد.
1- شرکت سهامی عام
شرکت سهامی عام شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم می شود و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام است. بخشی از سرمایه شرکت از طریق فروش سهام به مردم تأمین می شود. آنچه در تأسیس شرکت سهامی عام اهمیت دارد. این است که تعداد سهامداران بیش از سه نفر باشد. در کلیه آگهی ها و اوراق باید نام شرکت سهامی عام قبل و بلافاصله بعد از نام شرکت ذکر شود.
2- شرکت سهامی خاص
شرکت سهامی خاص یک شرکت تجاری و بازرگانی است که کل سرمایه شرکت توسط خود موسسین تامین می شود. برای ثبت شرکت سهامی خاص تعداد سهامداران باید بیش از 3 نفر باشد. برای ثبت این شرکت حداقل سرمایه مورد نیاز حدود یک میلیون ریال است. برای ثبت شرکت دو بازرس الزامی است. در شرکت های سهامی خاص، سمت های مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره و نایب رئیس هیئت مدیره الزامی است. شرکت هایی مانند عمران و شهرداری ها شرکت سهامی خاص را انتخاب می کنند.
4- یک شرکت با مسئولیت محدود
یکی دیگر از شرکت های تجاری، شرکت با مسئولیت محدود است که برای ثبت حداقل دو شریک لازم است. افرادی که قصد ثبت شرکت تجاری و دولتی را دارند. شرکت با مسئولیت محدود را انتخاب می کنند. حداقل سرمایه لازم برای ثبت این شرکت یک میلیون ریال می باشد. هیأت مدیره می تواند به مدت نامحدود در این شرکت خدمت کند. در صورت نیاز به مدت زمان مشخصی برای مدیریت باید مشخص شود. نام شرکت LLC باید در اسناد و سایر اعلامیه ها نوشته شود.
5- شرکت تضامنی
همبستگی در لغت به این معناست که ما ضامن یکدیگر هستیم. در شرکت تضامنی نوعی تعهد وجود دارد که افراد با یکدیگر همکاری می کنند. در صورتی که میزان دارایی های شرکت کم باشد. نتوانند بدهی ها و سایر تعهدات شرکت را پرداخت کنند، هر یک از اعضا شخصاً مبلغ شرکت را برای پرداخت هزینه های شرکت پرداخت می کنند. بدهی ها و تعهدات به اشخاص ثالث.
6- شرکت مختلط غیر سهامی
همانطور که از نام شرکت مشخص است این شرکت مختلط است یعنی ترکیبی از شرکای ضامن و شرکای با مسئولیت محدود که هیچ سهامی در آن وجود ندارد. شرکای ضامن که یک یا چند نفر هستند مسئول قروض شرکت هستند. شرکای با مسئولیت محدود کسانی هستند که مسئولیت آنها محدود به میزان سرمایه ای است که قرار است به شرکت منتقل کنند.
7- شرکت سهامی
شرکت سهامی ترکیبی از سهامداران و شرکای ضامن است. سهامداران به میزان سهام خود در شرکت مسئول هستند. شرکای ضامن سرمایه ای به صورت سهام ندارند. مسئول تصفیه دیون شرکت می باشند. در صورت افزایش تعداد شرکای ضامن، نحوه برخورد آنها با طلبکاران مطابق قوانین شرکت تضامنی خواهد بود.
8- یک شرکت نسبی
شرکت نسبی یک نوع شرکت تجاری است و تنها شرکتی است که مشمول قوانین ایران است در هیچ کشور اروپایی شرکتی به نام شرکت نسبی پیدا نمی کنید. طبق تعریف ماده 183 قانون تجارت: شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است برای امور بازرگانی و دارای نام خاص و بین دو یا چند نفر تشکیل میشود. مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای است که به دست آمده است. در شرکت سرمایه گذاری کرد.
9- شرکت تعاونی تولید و مصرف
شرکت تعاونی زمانی تاسیس می شود که حداقل 51 درصد سرمایه شرکت توسط اعضا به شرکت تعاونی تعلق گیرد و بقیه موسسات مانند وزارتخانه ها، شهرداری ها، بانک ها و … می توانند وام بدون بهره و … ارائه دهند. از طریق روش های مشروع مانند مضاربه، مساکه و غیره و کمک به افزایش سرمایه شرکت بدون عضویت در شرکت.
چه نوع شرکتی تاسیس کنیم؟
یکی از دغدغه های افرادی که قصد تاسیس و ثبت کسب و کار را دارند. این است که کدام شرکت را بهتر تاسیس کنند. و اینکه برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟ در پاسخ به این سوال افراد باید به هدف خود از ایجاد و ثبت انواع شرکت ها و نوع شرکتی که ترجیح می دهند توجه کنند.
شرکت های تجاری را می توان به شرکت های سرمایه ای و اشخاص حقیقی در یک دسته تقسیم کرد. به عنوان مثال، LLC یکی از انواع مالکیت انفرادی است. اغلب زمانی تشکیل می شود که افرادی که یکدیگر را می شناسند، مانند خانواده یا دوستان، قصد دارند با هم یک شرکت راه اندازی کنند.
مراحل ثبت شرکت
انتخاب و تعداد شرکا با توجه به نوع شرکت (نوع فعالیت افراد، اندازه مسئولیت ها و محدودیت های آنها)
ثبت نام در سامانه مربوطه
آدرس شرکت را وارد کنید.
نام شرکا و میزان درآمد اولیه را برای شروع کسب و کار وارد کنید.
نقش ها و مسئولیت های هر یک از اعضای شرکت را مشخص کنید.
تعیین حدود و اختیارات اعضا
وصیت کرده و روزنامه مالی سالانه را انتخاب کنید.
صورتجلسه را وارد کنید.
تکمیل و ارسال اساسنامه.
درخواست را تکمیل و ارسال کنید.
خلاصه ای از برنامه را ارائه دهید.
مدارک مورد نیاز را تکمیل و ارسال کنید.
انتشار اسناد آماده شده.
برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت نیز ممکن است بسته به نوع شرکت در برخی موارد ساده متفاوت باشد. اما به طور کلی مبنای ثبت شرکت تقریباً یکسان است.
- دو جلد از اظهارنامه شرکت
- دو جلد اساسنامه شرکت
- دو نسخه از صورتجلسه (هیئت مدیره و موسسین اصلی شرکت).
- کپی اصل شناسنامه برای هر یک از اعضای شرکت (هیئت مدیره، بازرسان، سهامداران).
- کپی اصل کارت ملی برای هر یک از اعضای شرکت (هیئت مدیره، بازرسان، سهامداران)
- گواهی پرداخت از بانکی که حساب شرکت تازه تاسیس در آن افتتاح شده است. (حداقل 35 درصد)
- ارزیابی پیام کارشناس رسمی دادگستری.
- سند مالکیت اصلی شرکت را نشان دهید.
- گواهی عدم تخلف برای هر یک از اعضای شرکت (هیئت مدیره، بازرسان و سهامداران)
- قدردانی از اعضای شرکت که حاکی از همکاری غیر رسمی است.
- امضای وکالتنامه
- اصل نامه امین را به اعضا ارسال کنید.
در صورتی که اعضای شرکت سهامدار خصوصی قانونی باشند، باید موارد زیر (اصل و کپی اظهارنامه، روزنامه رسمی طبق آخرین تغییرات، کپی شناسنامه و کارت ملی) را ارائه نمایند.
در صورتی که سهامدار خارجی شخص حقیقی باشد با ارائه اصل و کپی گذرنامه و ترجمه آن و در صورتی که سهامدار خارجی شخص حقوقی باشد. با ارائه اصل گواهی و کپی ثبت شرکت به همراه ترجمه آن.
ارائه مجوز مربوط به فعالیت اصلی شرکت که محدوده و حدود اختیارات هر یک از اعضای شرکت (هیئت مدیره، بازرسان و سهامداران) را مشخص کند.
برای ثبت شرکت چه مدرک تحصیلی لازم است
ثبت قانونی شرکت در ایران نیازی به ارائه مدرک تحصیلی ندارد. اما برای فعالیت در برخی زمینه ها و اخذ مجوزهای لازم برای راه اندازی برخی مشاغل، افراد باید دارای مدرک تحصیلی مرتبط با این موضوع باشند. به عنوان مثال، در شرکت های مهندسی، حداقل یکی از شرکا باید دارای مدرک دانشگاهی (حداقل مدرک لیسانس) باشد.
برای ثبت شرکت باید به کدام دفتر مراجعه کرد؟
در گذشته برای ثبت شرکت باید شخصا به اداره ثبت شرکت مراجعه و فرم های مربوطه را تکمیل و مدارک مورد نیاز را تهیه می کرد. اما امروز می توانید با مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت ها به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir شرکت خود را به صورت غیر حضوری ثبت کنید.
مراحل ثبت شرکت آنلاین
برای ثبت شرکت بصورت الکترونیکی ابتدا به سایت اداره کل ثبت شرکت ها به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه نمایید. در این روش جدید، متقاضیان می توانند از طریق درگاه الکترونیکی بدون مراجعه به واحد ثبت شرکت، از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها و موسسات، درخواست پذیرش انواع تاسیسات و تغییرات شرکت ها و موسسات را ارسال و سپس ارسال نمایند. به آدرس مشخص شده بروید.
اطلاعات وارد شده به سامانه باید از نظر شکل و محتوا با قوانین و مقررات مربوطه مطابقت داشته باشد. همچنین باید با متن صورتجلسات و اسناد و مدارک منطبق باشد. در غیر این صورت هرگونه مغایرت در ثبت سامانه و مدارک ارسالی به بخش ذیصلاح منجر به عودت کار و توقف مراحل متقاضی می شود.
در این سامانه با ورود به قسمت “پذیرش درخواست ثبت شرکت” اطلاعات مورد نیاز را مرحله به مرحله و با دقت کامل کنید. مراحل تکمیل اطلاعات در پرتال الکترونیکی واحد فوق به شرح زیر است:
برای ثبت شرکت چه باید کرد؟
1- شرکت های سهامی عام در ایران شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص هستند که برای ثبت هر یک از آنها توجه به نکات زیر ضروری است:
یک شرکت با مسئولیت محدود
در شرکت با مسئولیت محدود حداقل شرکا دو نفر و حداقل سرمایه ۱۰۰۰۰۰ تومان و حداقل هیات مدیره یا مدیران یک یا چند نفر می باشد. میزان مسئولیت هر یک از شرکا «به نسبت سهم الشرکه هر یک از شرکا» است.
شرکت خصوصی محدود:
در شرکت سهامی خاص حداقل تعداد شرکا 3 نفر و حداقل سرمایه 100000 تومان و حداقل هیئت مدیره 3 نفر می باشد. میزان تعهد برای هر نوع شرکت تجاری «ارزش اسمی سهام هر یک از شرکا» است.
در هنگام ثبت نام، ارائه گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در آن ایجاد می شود، الزامی است.
تبصره: در صورتی که مقداری از سرمایه شرکت غیرپولی (اموال منقول و غیرمنقول) باشد، دفتر تقویم باید به کارشناس رسمی دادگستری ارائه شود و در صورتی که اموال غیرمنقول جزء سرمایه شرکت باشد ارائه سند مالکیت اصلی
2- نمونه فرم اسناد ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها موجود است. این نمونه فرم ها را می توان از دفتر مذکور تهیه و تکمیل کرد. کلیه مدارک باید توسط کلیه شرکا (بنیانگذاران) امضا شود.
یکی از این فرم ها اظهارنامه ثبت شرکت است که نوعی اوراق بهادار است و باید توسط دفتر مذکور تنظیم شود. برای اخذ اظهارنامه فوق الذکر باید درخواستی برای قصد تاسیس شرکت تنظیم و امضا شود
. ضمناً الگویی برای صورتجلسه مجمع عمومی مؤسس و صورتجلسه هیأت مدیره وجود دارد که باید اخذ و امضا شود.
اخذ مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع
فعالیت هایی که قبل از ثبت شرکت باید از مراجع ذیصلاح کسب مجوز کنند، 23 موضوع کلی است که قبل از ثبت شرکت باید از مراجع ذیصلاح اخذ شود (جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مواردی که نیاز به اخذ مجوز در شرکت می باشد مراجعه فرمایید. ثبت شرکت)
پنج نام برای شرکت خود انتخاب کنید.
اسامی انتخاب شده نباید واژه های بیگانه، فاقد سابقه ثبت، دارای معنا و سازگاری با فرهنگ اسلامی باشد.
انتخاب نام شرکت یکی از مهمترین اقداماتی است که در مسیر ثبت شرکت انجام می شود و نام شرکت باید معرف ایده و کسب و کار شما باشد. برای این منظور می توانید از کارشناسان مجرب در ثبت شرکت فکار توبار کمک بگیرید تا نهال جوان شما به خوبی به ثمر بنشیند.
به سامانه اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید.
برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟ برای ثبت شرکت باید به سایت اداره کل ثبت شرکت ها به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنید. (بخش پذیرش درخواست های ثبت شرکت)
فرمی در مقابل شما ظاهر می شود که باید مرحله به مرحله آن را تکمیل و مدارک مورد نیاز را آپلود کنید. اطلاعات ویژه متقاضی اولین چیزی است که در این فرم ها درج می شود. (شامل نام متقاضی، عنوان متقاضی، ملیت متقاضی، موقعیت متقاضی، شماره ملی متقاضی، شماره تلفن همراه متقاضی)
پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز در سامانه، در صورتی که اطلاعات را به درستی وارد کرده باشید، در مرحله بعد باید مدارک مورد نیاز را از طریق دفاتر پستی به آدرس ذکر شده در تاییدیه پذیرش ارسال نمایید.
مدارکی که پس از تکمیل مراحل ثبت نام باید از طریق پست ارسال شود:
1) دو نسخه از مدارک با امضای اعضا.
2) کپی مدارک هویتی.
3) گواهی عدم سوء پیشینه برای اعضا.
4) برگه تایید نام و برگه رسید پذیرش آنلاین.
در صورت کامل بودن مدارک ارسالی، کارشناس اداره ثبت شرکت ها پیش نویس آگهی ثبت را تهیه و به متقاضیان ثبت، یکی از شرکا یا وکیل رسمی شرکت تحویل می دهد. سپس شرکا یا وکیل رسمی آن را امضا می کنند. دو نسخه از آگهی با امضای رئیس اداره گرفته می شود. یک نسخه از کلیه مدارک موجود در پرونده ثبت می شود. نسخه دوم برای نگهداری در شرکت به متقاضی داده می شود “سند ثبت شرکت” است.
مطابق ماده 6 آیین نامه قانون تجارت وزارت دادگستری و ماده 197 قانون تجارت، ظرف مدت یک ماه از تاریخ ثبت شرکت باید خلاصه نامه شرکت و ضمائم ثبت آن در قسمتی منتشر شود. روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و یکی از روزنامه های کثیرالانتشار و با هزینه شخصی شرکت منتشر می شود.
نحوه ثبت شرکت
برای ثبت شرکت باید چکار کرد؟ برای ثبت شرکت ابتدا متقاضی باید نوع ثبت اعم از شرکت، سازمان و … را انتخاب و اقدام به پذیرش نماید. بر این اساس مدارک و مراحل ثبت نام بررسی می شود. پس از پذیرش نهایی به متقاضی شماره پیگیری داده می شود و پس از پذیرش امکان اصلاح وجود ندارد و به اداره ثبت ارسال می شود. فرصت ارسال مدارک محدود و حداکثر سه روز می باشد. بهتر است مدارک و مجوزهایی را برای فعالیت های خاصی که نیاز به مجوز و دستورالعمل دارند تهیه کنید تا در جریان کار مشکلی ایجاد نشود.
رای آشنایی با این مدل شرکتها استفاده کنید:
شرکت سهامی خاص
قابل تاسیس با حداقل ۳ نفر
مناسب برای شرکت در مناقصات و مزایدات
حداقل سرمایه یک میلیون ریال
الزامِ وجود یکی از سمتهای شغلی مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره و نایب رئیس در این نوع شرکت
شرکت سهامی عام
نیاز به مجوز از بورس و بانک مرکزی
دارای سهام قابل خرید توسط عموم مردم
مناسب کارخانجات و صنایع بزرگ
شرکت با مسئولیت محدود
عمومیترین نوع شرکت
قابل تاسیس با ۲ نفر اعضا
مسئولیت بدهیها تا سقف میزان سرمایه شرکت
مناسب شرکتهای بازرگانی
شرکت تضامنی
قابل تاسیس با نام اعضا و حداقل ۲ نفر
مسئولیت بدهیها به تنهایی بر عهده هریک از اعضای شرکت است
مناسب صرافیها
موسسه غیر سهامی
جهت امور غیر تجاری
قابل ثبت با حداقل ۲ نفر
مناسب جهت موسسات حقوقی، موسسات فرهنگی و غیره
شرکت سهامی
جهت تجارت صادرات و واردات
قابل انتخاب بین نوع سهامی خاص و مسئولیت محدود
مناسب برای شرکتهای بینالمللی
شرکت دانش بنیان
شرکتهای دانش محور و دارای اختراعات و ابداعات
قابل ثبت به شکل سهامی خاص، مسئولیت محدود و موسسه
شرکت تعاونی تولید و مصرف
جهت ثبت مجامع و اتحادیهها
قابل ثبت با حداقل ۷ نفر (۵ نفر اعضا و ۲ نفر بازرس)
مناسب اتحادیههای روستایی، کشاورزی و غیره
شرکت نسبی
دارای نامی خاص
مسئولیت اعضا در قبال بدهی ها معادل مبلغ سرمایه شرکت است
هزینه های ثبت شرکت
هزینه ثبت شرکت برای انواع شرکت ها متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، هزینه ثبت شرکت LLC از نظر قانونی با هزینه ثبت شرکت سهامی خاص متفاوت خواهد بود زیرا ممکن است هزینه ثبت آن یا تمبرهای مالیاتی متفاوت باشد.
مزایای ثبت شرکت
بهترین راه برای فعالیت های اقتصادی و تجاری منسجم و گسترده، ایجاد و ثبت شرکت های مختلف است. ثبت شرکت مزایایی را به همراه دارد که بنیانگذاران می توانند از آن بهره ببرند. مهمترین مزایای ثبت شرکت عبارتند از:
اولین و مهمترین مزیت ثبت انواع شرکت ها امکان انجام فعالیت رسمی و قانونی می باشد. به عبارت دیگر پس از ثبت نام، امکان و مجوز انجام یک فعالیت اقتصادی رسمی و قانونی را کسب می کنید.
مزیت دیگر ثبت شرکت جلب اعتماد افراد مرتبط با شرکت است. در قالب یک شرکت بازرگانی با افراد دیگر تجارت می کنید و در صورت ثبت شرکت، طرفین معامله به تجارت شما اطمینان بیشتری دارند و به همکاری خود ادامه می دهند.
فقط پس از ثبت نام می توانید در مزایده و مناقصه شرکت کنید.
از دیگر مزایای ثبت نام می توان به اخذ و اعطای نمایندگی رسمی و اخذ امتیاز، تسهیلات، وام و … اشاره کرد.
بنابراین ثبت هر نوع شرکت با توجه به شرایط و نوع شرکت متفاوت بوده و بستگی به حجم سپرده ها و هزینه های دولت دارد.
مدت زمان ثبت شرکت
پس از آگاهی از مراحل و مدارک ثبت شرکت، یکی از مهمترین موارد ثبت شرکت، مدت زمان ثبت شرکت می باشد. در واقع این زمان به عوامل دیگری بستگی دارد، بازه زمانی 7 تا 10 روز توسط موسسه ما تعیین می شود.
در ابتدا ۲ روز برای تعیین نام شرکت نیاز است. پس از ۵ تا ۸ روز دیگر پس از ارسال مدارک به اداره ثبت، توسط کارشناسان این اداره در مراحل ثبت می باشد.
با علم به اینکه در صورت تاخیر در امضا و ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها، طبیعتا این مدت افزایش می یابد. بنابراین همکاری شما در تسریع این امر مثمر ثمر خواهد بود.
ثبت شرکت فوری در کمترین زمان
گاهی به دلایل زیادی (مثلا شرکت در مناقصات، پیمانکاران و …) نیاز به ثبت فوری شرکت خود داریم. در این صورت نمایندگی ثبت یکم به شما در سریع ترین روش برای ثبت شرکت کمک می کند و ما در کمترین زمان ممکن شرکت شما را ثبت می کنیم.
حضور در اداره ثبت شرکت ها
پس از ثبت درخواست ثبت شرکت در دو نسخه به همراه ضمائم، مدیر یک نسخه را در پرونده ثبت و مندرجات آن را در دفتر ثبت خصوصی شرکت ها ثبت می کند به متقاضی ارائه می شود و سپس کسانی که مجاز به امضای کتاب هستند.
ثبت در دفتر مذکور مانند ثبت سند در دفتر اسناد رسمی است. زیرا طبق ماده 5 اصلاحیه آیین نامه ثبت شرکت ها، اداره ثبت شرکت های تهران و اداره ثبت شرکت های شهرستان متولی اداره ثبت شرکت ها هستند.
– درج آگهی در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران
صدور آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی آخرین مرحله از مراحل ثبت شرکت می باشد. طبق ماده 197 جمهوری اسلامی ایران، در اولین ماه تاسیس هر شرکت خلاصه اساسنامه شرکت و ضمائم آن طبق مقررات وزارت دادگستری اعلام می شود.
برای ثبت شرکت چه باید کرد؟
مراحل بعد از تاسیس شرکت
پس از انجام کلیه مراحل ثبت شرکت سهامی خاص یا با مسئولیت محدود و انتشار آگهی ثبت شرکت، اکنون نوبت به انجام مراحل پس از ثبت شرکت می رسد. این مراحل شامل انجام امور مالیاتی، نگهداری پرونده مالکیت، اخذ کد اقتصادی و مهر دفاتر تجاری می باشد.
به عنوان مثال اگر یک شرکت مواد غذایی تاسیس می کنید، پس از ثبت شرکت مواد غذایی خود، باید تمامی این مراحل را نیز انجام دهید. در غیر این صورت مشمول جریمه های مالیاتی و بیمه ای خواهید شد.
همچنین اگر شرکت شما به هر دلیلی زیانده است و تمایلی به ادامه فعالیت ندارید، پس از اطلاع از نحوه ثبت انحلال شرکت به صورت الکترونیکی اقدام کنید. در این زمینه کارشناسان ثبت خدمات فیلترینگ را به شما ارائه می دهند.
2 دیدگاه. Leave new
سلام وقت بخیر حداکثر چند روز طول میکشه برامون شرکنمون رو ثبت کنید
سلام و درود
حدود 12 الی 15 روزه تاییدیه ثبتی میگیریم براتون، روزنامه شرکت هم حدود 3 روزه میرسه دستتون. کلا با حداقل 15 روزه شرکت ثبت میشه.