ثبت نام مشاغل خانگی جهاد کشاورزی

ثبت نام مشاغل خانگی جهاد کشاورزی

راهنمایثبت نام و صدورمجوز رشته هایمشاغل خانگی کشاورزی

علاقمندانبه فعالیت در مشاغل خانگی میتوانند با مراجعه به سایت وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی قسمت مشاغل خانگی،کلیه اطلاعات مورد نیاز ( قانوندستورالعملرشته های مصوب و … ) را مطالعه نمایند.

ثبت ناممتقاضیان و بررسی طرحها ، از طریق سامانه مشاغل خانگی و بدون نیاز به مراجعه حضوری، به صورت زیر انجام می شود. در صورت صدور مجوز مشاغل خانگی جهت اخذ تسهیلات بعد از یک الی دو هفته پیامک با متنمتقاضی گرامی با کد ملی ….. موفق به اخذ مجوز مستقل مشاغل خانگی از درگاه ملیمجوزها شدید، به منظور ادامه روندبررسی طرحتان می توانید در قسمتپیگیری سایت مشاغل خانگیبه آدرس زیر مراجعه نمایید:https://smkh.mcls.gov.irارسال شده و امکانثبت تسهیلات مورد نیاز وجود خواهد داشت در غیر اینصورت لازم است از
اداره کل تعاون ، کار و رفاه
اجتماعی استان پیگیری شود .

تعریف مشاغل خانگی

مشاغل خانگی به کارهایی گفته می شود که توسط اعضای خانواده در یک منطقه مسکونی بدون ایجاد مزاحمت برای همسایگان انجام می شود. این فعالیت ها باید به عنوان یک برنامه منسجم آغاز شود. و به تولید کالا برای بازار یا ارائه خدمات خارج از محیط خانه منجر شود. مشاغل خانگی دارای مجوز در ایران زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه فعالیت می کنند. آیین نامه اجرایی قانون تنظیم و حمایت از مشاغل خانگی مبنای صدور کلیه مجوزهای لازم برای تاسیس این گروه ها است. در این مقاله تمامی مراحل اخذ مجوز مشاغل خانگی را به طور کامل توضیح می دهیم.

شرایط اخذ مجوز مشاغل خانگی چیست؟


متقاضیان مجوز تاسیس مشاغل خانگی باید شرایط قانونی زیر را داشته باشند:

شرایط عمومی دریافت مشاغل خانگی:


الف : تابعیت جمهوری اسلامی ایران
ب : حداقل بیست سال سن (برای افراد پشتیبانی)
چ : فقدان سابقه کیفری موثر (برای حمایت از مردم)
د : کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از آن (برای آقایان)
ز : اسکان در محل اجرای طرح کار خانگی (برای افراد مستقل)
ر : پست های مرتبط: لیست مشاغل خانگی

شرایط اختصاصی دریافت مشاغل خانگی کشاورزی و غیره… :


1- حداقل پنج سال سابقه کار مرتبط (برای افراد پشتیبان)
2- گواهی آموزش و مهارت در زمینه کاری مورد نیاز
3- گواهی سلامت (برای متقاضیان رشته های مرتبط با غذا و سلامت)
4- تامین حداقل بیست درصد سرمایه اولیه مورد نیاز (برای حمایت از مردم)
5- داشتن ایده و ارائه برنامه برای شروع فعالیت
6- داشتن توانایی اداری برای مدیریت کسب و کار.
لازم به ذکر است که حامیان مشاغل خانگی اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند. که مسئولیت حمایت از تعدادی از کارگران خانگی را بر عهده دارند. این پشتیبانی شامل کل فرآیند تولید و ارائه خدمات از جمله آموزش، تهیه و توزیع مواد اولیه و ابزار کار مناسب، مشاوره، نوآوری، طراحی، بسته بندی، بازاریابی و فروش می باشد.

وام مشاغل خانگی به چه کسانی داده می شود؟

برای پاسخ به این سوال باید گفت که بر اساس آنچه در راهنمای سایت وام مشاغل خانگی آمده است، تنها کسانی که در مشاغل دولتی (به جز نوع قراردادی) مشغول به کار نیستند. دارای گواهینامه مهارت مثبت در شغل مشاغل خانگی مورد نظر هستند، می‌باشند.

بنابراین پس از ثبت نام در سایت و درخواست مجوز از درگاه ملی مجوز در کشور، پس از تهیه مدارک مورد نیاز بانک از قبیل ضامن، عدم سوء پیشینه و … می توانند نسبت به اخذ و اخذ گواهی نامه اقدام نمایند. وام مشاغل خانگی

شایان ذکر است که صرف ثبت نام در سایت دریافت وام، کافی نبوده و باید، با درخواست فرد، موافقت گردد. اطلاع از این موافقت یا عدم موافقت نیز از طریق پیگیری وام مشاغل خانگی با کد رهگیری، با ورود به آدرس اینترنتی، میسر می‌باشد.

مراحل اخذ مجوز مشاغل خانگی


1- ابتدا لیست کامل مشاغل خانگی را در سایت زیر بررسی کنید و در صورتی که شغل مورد نظر شما در لیست موجود است، فرم ثبت نام متقاضی را در سایت وزارت کار و امور اجتماعی پر کنید.

۲- پس از پرکردن فرم، فرم را با مدارک زیر به اداره کل تعاون یا دستگاه اجرایی ذیصلاح تحویل دهید. پس از آن طرح مربوطه در جلسه کارگروه اشتغال منطقه ای فعالیت های حمایتی بررسی و پس از نظارت و بررسی توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانداری، مجوز صادر می شود.

تابعیت شرکت های تجاری
ادامه مطلب

3- توجه داشته باشید که متقاضیان مشاغل خانگی باید دارای مهارت و تجربه کافی برای انجام مشاغل خانگی مورد نیاز باشند.

4- اگر شغل مورد نظر شما در لیست مشاغل نیست می توانید شغل مورد نظر خود را پیشنهاد دهید. سپس مشاغل پیشنهادی مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید به لیست مشاغل خانگی اضافه می شوند.

5- پس از ثبت نام حتما توجه داشته باشید که ثبت نام مشمولان به معنی استخدام تایید شده یا فوری ثبت نام کننده نیست.

6- فعالیت سایر اعضای خانواده فقط منوط به موافقت و موافقت سرپرست خانواده است.

فرم ثبت نام وام مشاغل خانگی

همانطور که گفته شد متقاضیان پس از مراجعه به سایت ثبت نام وام مشاغل خانگی mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir و کلیک بر روی گزینه ثبت نام به درگاه ملی صدور مجوز هدایت می شوند که برای مدارک در این سامانه لازم است. پس از بازگشت به سامانه مشاغل خانگی، فرم ثبت نام نمایان می شود و در این فرم باید اطلاعات مورد نیاز شامل مشخصات فردی، مشخصات سکونت، وضعیت ایثارگری، نحوه انجام کار، وضعیت جسمانی، وضعیت سکونت، شغل و شغل را وارد نمایید. مهارت ها و سایر مراحل را نیز دنبال کنید.

مجوز آژانس مسافرتی به سه نوع بند (الف)، بند (ب) و بند (ج) تقسیم می شود و از سازمان اوقاف، حج و زیارت اخذ می شود. پس از گذراندن مراحل ثبت نام و تکمیل فرم ثبت نام، می توانند برای دریافت وام مشاغل خانگی اقدام کنند و هزینه تسهیلات مورد نیاز برای فعالیت افراد مشخص و مبلغ وام توسط دستگاه های اجرایی مربوطه تعیین می شود.

ثبت وام مشاغل خانگی در سال 1403

اکنون که نحوه دسترسی به سایت طرح ساماندهی و پشتیبانی مشاغل خانگی را آموخته اید، می توانید به راحتی وارد سامانه شده، طرح را ثبت کرده و برای دریافت وام اقدام کنید. اما موضوع مهم بسیاری از متقاضیان استفاده از تسهیلات ذکر شده نحوه ثبت وام مشاغل خانگی است. با توجه به اینکه بسیاری از کاربران برای اولین بار به این سامانه مراجعه می کنند، ممکن است اطلاعات چندانی در مورد نحوه ثبت درخواست تاسیسات و ثبت طرح نداشته باشند. همانطور که گفتیم برای استفاده از سایت فوق برای ثبت موسسات ابتدا باید ثبت نام کنید. بنابراین اگر قبلا در سایت ساماندهی و پشتیبانی مشاغل خانگی ثبت نام نکرده اید، ابتدا باید ثبت نام کرده و اطلاعات کاربری را به دست آورید. با توجه به اهمیت موضوع در این قسمت نحوه ثبت نام در سایت وام مشاغل خانگی را نیز توضیح داده ایم تا در ثبت نام و دریافت اطلاعات کاربری با مشکل مواجه نشوید.

برای ثبت نام در این سامانه و دریافت و وارد کردن اطلاعات کاربری باید یک سری مراحل را به صورت مرحله به مرحله انجام دهید. مراحل لازم برای ثبت نام در سایت فوق به شرح زیر است:

1. ابتدا باید با استفاده از روشی که در قسمت قبل توضیح داده شد وارد صفحه ورود به سایت شوید. در این قسمت برای ثبت درخواست جدید و یا اقدام به دریافت وام مشاغل خانگی کد ملی باید اطلاعات کاربری خود را وارد کنید. اما با توجه به اینکه هنوز در این سامانه ثبت نام نکرده اید، ابتدا باید این کار را انجام دهید. پس از انتهای پنجره ورود، روی گزینه «حساب ندارید؟» کلیک کنید. روی “ثبت نام” کلیک کنید.


با انتخاب گزینه قبلی فرم ثبت نام نمایان می شود. در این قسمت از شما خواسته می شود کد ملی، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد خود را وارد کنید. علاوه بر این، برای دسترسی به وب سایت سازمان مشاغل خانگی و طرح پشتیبانی باید رمز عبور خود را انتخاب و تأیید کنید. پس از ثبت کلیه اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام در سامانه 1403 تامین مالی مشاغل خانگی از پایین صفحه بر روی ادامه ثبت نام کلیک کنید.

به این ترتیب کد فعال سازی 5 رقمی به تلفن همراه شما ارسال می شود. این کد را دریافت کرده و در محل تعیین شده قرار دهید. سپس بر روی گزینه “Confirm” کلیک کنید.

در صورتی که کد احراز هویت ارسال شده به تلفن همراه خود را به درستی وارد کنید، وارد حساب کاربری خود در سایت سازمان مشاغل خانگی و طرح پشتیبانی می شوید. حال برای ثبت وام مشاغل خانگی باید از منوی بالای صفحه گزینه “درخواست مجوز” را انتخاب کنید. سپس منویی با چهار گزینه مشاهده خواهید کرد: مجوز مستقل، محرمانه، مجوز پشتیبانی فیزیکی و مجوز پشتیبانی قانونی. اگر قصد دارید یک کسب و کار آزاد از خانه راه اندازی کنید، باید با گزینه اول اقدام کنید. افرادی که قصد فعالیت تحت پوشش اسپانسر را دارند گزینه دوم را انتخاب کنند. در نهایت حامیان حقیقی و حقوقی باید از طریق گزینه سوم و چهارم برای ثبت نام در سایت وام مشاغل خانگی اقدام کنند.

انتخاب روزنامه کثیر الانتشار توسط مجمع عادی
ادامه مطلب

 

با انتخاب گزینه مناسب، پنجره سرویس ملی هوشمند دولت به شما نمایش داده می شود. برای ادامه مراحل ثبت سفارش باید شماره تلفن همراه خود را تایید کنید. بنابراین شماره تلفن خود را در قسمت مربوطه قرار داده و کد احراز هویت ارسال شده به تلفن همراه خود را تایید کنید.


پس از تایید اطلاعات در پنجره ملی خدمات دولتی هوشمند، وارد پنجره ملی مجوز می شوید و تصویر زیر را مشاهده می کنید. حال برای اینکه بتوانید درخواست مجوز ثبت نام کنید و وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳ دریافت کنید باید نوع کسب و کار خود را انتخاب کنید. برای این منظور در کادر وسط صفحه نام کار مورد نظر را وارد کنید سپس از بین گزینه های ظاهر شده بر روی کار مورد نظر کلیک کنید.


با انتخاب شغل مورد نظر تمامی شرایط، مدارک، استعلام های مورد نیاز و هزینه های لازم برای شما نمایان می شود. این موارد را به دقت بررسی کنید و در صورت موافقت با آنها، روی «درخواست مجوز» در پایین صفحه کلیک کنید.


در مرحله بعدی ثبت نام وام مشاغل خانگی، اطلاعات شما نمایش داده می شود و از شما خواسته می شود. تا شرایط و ضوابط لازم را تایید کنید. بنابراین، گزینه “تأیید” را انتخاب کنید. کد رهگیری مالیاتی و کد پستی محل کسب و کار خود را وارد کنید. در نهایت بر روی گزینه Verify Zip Code کلیک کنید.


با انجام مراحل فوق و تایید کد پستی، درخواست مجوز شما در سامانه ملی صدور مجوز ثبت می شود. پس از تایید درخواست در سایت وام مشاغل خانگی، کارشناسان وزارت کار از طرح شما و سایت اجرای آن بازدید خواهند کرد.

فعالیتهای امور تولیدات دامی

انواع فعالیت های مرتبط با مشاغل خانگی کشاورزی دامی به شرح ذیل می باشند:

  • پرورش دهنده اردک گوشتی
  • پرورش دهنده بوقلمون گوشتی
  • پرورش دهنده کرم ابریشم (نوغان داری)
  • پرورش دهنده غاز بومی
  • پرورش دهنده کبک
  • پرورش دهنده گاو شیری
  • پرورش دهنده گوسفند، بز
  • پرورش دهنده مرغ بومی
  • پرورش دهنده گاومیش
  • پرواربندی گوساله
  • پرواربندی بره
  • پرورش دهنده زنبور عسل
  • پرورش دهنده بلدرچین
  • پرورش اسب

ج –۲ – فعالیتهای شیلات

  • تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
  • پرورش ماهی در استخرهای دو منظوره

صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

  • فرآوری و بسته‌بندی سبزیجات ( پاک کردن، خشک کردن )
  • بلغور‌سازی
  • فرآوری محصول زعفران ( جمع آوری، پاک کردن، خشک کردن، درجه بندی و بسته بندی)
  • بسته بندی زرشک
  • فرآوری و بسته بندی انواع میوه های خشک، برگه ها، غلات، حبوبات و خشکبار
  • برشته‌سازی بسته بندی آجیل سویا
  • بسته بندی انواع محصولات باغبانی ( انگور – توت فرنگی و… )
  • خشک کردن و بسته بندی میوه جات
  • فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گندم، ماش، عدس
  • پاک کردن، فرآوری و بسته بندی انواع دانه های روغنی، مغز تخمه‌ها و ذرت بو داده
  • آماده سازی، بسته بندی فرآورده های کنجد نظیر ارده، حلوا ارده و سایر محصولات سنتی
  • کشمش پاک کنی و بسته بندی
  • تولید و بسته بندی انواع ترشیجات و شور و زیتون شور
  • بسته بندی عسل ( فقط زنبورداران )
  • تولید گلاب و عرقیات گیاهی  (فقط استان فارس، شهرستان‌های کاشان و بردسیر کرمان )

سایر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

  • پخت انواع نان
  • نبات پزی
  • شیرینی پزی سنتی و خانگی
  • تولید رشته آشی
  • نخود پزی ( نخود چی )
  • تولید شیره انگور ( فقط استان هاƽ تولید‌کننده انگور )
  • خرد کردن و بسته‌بندی قند
  • برشته کردن گندم
  • تولید و بسته‌بندی انواع مربا
  • بسته‌بندی شکر سفید
  • تولید و بسته‌بندی محصولاتی نظیر لیمو عمانی، موسیر و سیر
  • پوست کنی، لپه کردن حبوبات و بسته‌بندی آن
  • بسته‌بندی ادویه جات آسیاب نشده
  • تولید و بسته‌بندی سمنو و انواع حلوای سنتی
  • تولید و بسته‌بندی قره قوروت
  • تولید و بسته‌بندی نقل و آب نبات
  • تهیه و بسته‌بندی نشاسته
  • تولید و بسته‌بندی شکلات
  • تهیه و بسته‌بندی سقز ( فقط استان کردستان)
  • بسته بندی و درجه بندی محصولات زراعی
  • تولید و بسته بندی کودهای ارگانیک
  • تولید و بسته بندی ورمی کمپوست
  • تهیه انواع کودهای فسیلی
  • تهیه، بوجاری و بستهبندی بذر، پیاز و غده محصولات زراعی و زینتی
  • خدمات جمع آوری شیر
  • ابریشم کشی خانگی
  • بسته بندی تخم‌مرغ بومی
  • استحصال و بسته‌بندی روغن شترمرغ
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
X

آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست مطالب

خبر نامه

اولین نفری باشید که از مقاله‌ها و تخفیف‌های ویژه مطلع می‌شوید.

تماس با تک نیک ثبت

با تیم تک نیک ثبت - ثبت نام مشاغل خانگی جهاد کشاورزی