. یکی از الزامات تجارت میان کشورها ثبت شرکتهای بازرگانی صادرات و واردات می باشد. که باید بر اساس قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران تاسیس گردد. این شرکتها علاوه بر رعایت قوانین کشور مبدا و مقصد لازم به رعایت قوانین تجارت بین الملل هم هستند. در صورت بروز مشکل در این تجارتها سازمانهای تجارت جهانی حکم صادر خواهد کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به شرایط ثبت شرکت بازرگانی مراجعه فرمایید.
تعریف شرکت بازرگانی
«شرکت تجاری، قراردادی است که به موجب آن 2 یا چند نفر توافق می کنند که سرمایه مستقلی را که برای انجام هدف خاصی تشکیل می گردد، اختصاص دهند و در منافع و زیان های احتمالی حاصل از به کار گیری سرمایه سهیم شوند.».
ثبت نام شرکت بازرگانی
هر شرکتی دارای نام تجاری می باشد. که باید طبق قانون تجارت ایران انتخاب و تعیین گردد. که در ذیل بصورت مفصل به آن پرداخته شده است.
چند سال پیش قبل از اینکه مراحل سامانه و تکمیل صورتجلسات و اظهارنامه و شرکت نامه انجام دهید. باید درخواست نام شرکت توسط نماینده شرکا به اداره ثبت و اسناد داده می شد و این اداره پس از بررسی که چند روزی طول می کشید. یکی از اسم های پیشنهادی انتخاب و اعلام می گردید.
ولی در حال حاضر کلیه مراحل و گام های سامانه ثبت شرکت ها همراه هم و کامل باید تکمیل و پذیرش شود.
قوانین مربوط به اسامی شرکت های بازرگانی
انتخاب اسم شرکت بازرگانی ویژگی های خاصی را شامل می شود..
برای انتخاب نام های شرکت های بازرگانی باید اطلاعات لازم و کافی داشته باشید. تا بتوانید اسامی با معنی و زیبایی را انتخاب کنید.
نام هایی که انتخاب می کنید باید ریشه در فارسی داشته باشد.
با معنی باشد.
معنای آن در یکی از لغتنامه های معتبر فارسی (دهخدا، معین ) وجود داشته باشد..
سابقه ثبتی نداشته باشد.
با نام های شرکت های بازرگانی که به ثبت رسیده اند مشابهتی نداشته باشد
حداقل باید سه کلمه ای باشد.
از اسامی خاص استفاده شود.
ویژگی اسم شرکت تجاری
از ویژگی اسامی شرکت های بازرگانی می توان به برخی موارد اشاره کرد که به طور مثال شرکت بازرگانی علائم تجاری را دربر می گیرد..
هنگام انتخاب اسم شرکت تجاری توجه داشته باشید که اسم دارای ریشه لاتین نباشد. الزاما با قانون مخالفت نداشته باشد..
و تجار دیگر از این نام استفاده نکرده باشند و شباهتی به اسم قبلی نداشته باشد.اسم شرکت تجاری باید دارای ریشه خاص داشته باشد..
برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاوران ثبت تک نیک تماس بگیرید. شماره تماس: 09189414281
اسم برای شرکت بازرگانی
اسم برای شرکت بازرگانی، اسمی می باشد که فقط مختص خود آن شرکت می باشد. و هیچ شرکت دیگری را نمی توان به همان نام پیدا کرد..
هر شخص حقوقی همانند شخص حقیقی باید دارای نام باشد تا هویت آن مشخص و قابل تشخیص باشد..
به همین منظور اسم شرکت یک شرط الزامیست که باید هر شرکتی آن را داشته باشد..
معمولا اسم شرکت بازرگانی از موضوع فعالیت آن گرفته خواهد شد. بنابراین باید در انتخاب نام شرکت های بازرگانی انرزی را نهایت دقت و تخصص بکار بگیرید. چون اسم شرکت می تواند شرکت را به اوج معروفیت برساند. یا بر عکس به قعر بکشاند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با متخصصان تک نیک ثبت تماس حاصل فرمایید. و کلیه امور ثبتی خود را به ما بسپارید..
نحوه انتخاب اسامی شرکت های بازرگانی
برای یافتن اسامی شرکت های بازرگانی نخست می توانید با کارشناس تک نیک ثبت تماس بگیرید..
لازم است از اسامی خاص استفاده گردد. از جملات برای اسم شرکت استفاده نکنید. از نام های منطقه و نواحی جغرافیایی استفاده کنید. اسمی انتخاب کنید که بعدا اگه خواستید برند شرکت را به ثبت برسانید. از همین نام شرکت برند خود را ثبت کنید..
اسامی خاص چه اسامی هستند؟
در اینجا به تعریف نام خاص می پردازیم. اسم خاص، اسمی است که تنها به یک فرد یا شیئی اشاره میکند. و همه چیز را شامل نمیشود..
از جمله کوه زاگرس یا دشت کبیر و یا رودخانه خاص و از نام نواحی جنگلی و از نام شهر ها در آخر اسم شرکت استفاده کنید. و به همین علت می تواند در نام شرکت نیز به کار برده شده و نام شرکت را به حالت انحصاری و مختص به منطقه محل ثبت شرکت در می آورد.
همچنین از اسم مخصوص انسانها از جمله بهمن، سامی، بهنام و اسم حیوانات مانند ققنوس، رخش استفاده کنید.
از اسامی من جمله تورات یا قرآن و یا ایثارگران و یا اسامی که مختص به ارگان و یا سازمانهای خاص باشند. برای استفاده از این کلمات باید مجوز اخذ شود.