نمونه صورتجلسه انتخاب بازرس شرکت سهامی خاص

```موضوعصورتجلسه انتخاب بازرس شرکت سهامی خاص
نوع جلسهمجمع عمومی عادی یا فوق‌العاده
مکان جلسهمکان قانونی شرکت یا آدرس معین دیگر
ترکیب هیات رئیسهرئیس، ناظر، منشی
انتخاب بازرسانتخاب بازرس اصلی و علی‌البدل برای یک سال مالی
وکالت ثبتوکالت به یکی از سهامداران یا مدیران برای ثبت صورتجلسه
مدت زمان تحویل صورتجلسهحداکثر یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه
شرایط انتخاب بازرسحفظ حقوق سهامداران و گزارش تخلفات
الزام بازرس قانونیانتخاب توسط مجمع عمومی عادی، عدم جایگزینی
```

نمونه صورتجلسه انتخاب بازرس شرکت سهامی خاص

 

صورتجلسه انتخاب بازرس شرکت سهامی خاص

مجمع عمومی عادی یا بطور فوق العاده در شرکت سهامی خاص در خصوص انتخاب بازرس یا بازرسان
بسمه تعالینام شرکت: ……………….. شماره ثبت …………….. سرمایه شرکت ثبت شده ……………….. صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه ( عادی یا عادی بطور فوق العاده ) شرکت …………… سهامی خاص به شماره ثبت ……………….. مورخ  ………………… راس ساعت……………… با حضور کلیه یا اکثریت سهامداران در مکان قانونی شرکت ( اگر جلسه در محل دیگری غیر از محل قانونی شرکت تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید.
الف: در اجرای ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:
1.خانم /آقای………به سمت رئیس جلسه
2.خانم/آقای………به سمت ناظر جلسه
3.خانم/آقای……..به سمت ناظر جلسه
4.خانم/آقای…….به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.
ب: در خصوص دستور جلسه 1- انتخاب بازرسین در شرکت سهامی خاص به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد.

2.با رعایت ماده 147 لایحه اصلاحی قانون تجارت خانم /آقای …………….به سمت بازرس اصلی خانم / آقای……………..به سمت بازرس علی البدل برای مدت یک سال مالی انتخاب شدند.

ج: به خانم/آقای …………………… احدی از سهامداران یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.

امضاء هیات رئیسه مجمع عمومی :
رئیس جلسه ……………….
ناظر جلسه………………..
منشی جلسه……………….

امضاء بازرسان :

بازرس اصلی

بازرس علی البدل

 

تذکرات و نکات لازم جهت تنظیم صورتجلسه انتخاب بازرس شرکت سهامی خاص

1.در صورتیکه دستور جلسه برای مجمع عمومی عادی سالیانه یا عادی به طور فوق العاده موارد انتخاب  انتخاب بازرسین و یا یک یا دو مورد از آن ها باشد می توانید از نمونه صورتجلسه استفاده و در دستور جلسه موارد مورد نیاز قید شود.
2.نیازی به انتخاب روزنامه کثیرالانتشار در هر مجمع نمی باشد و تا زمانی که قصد تغییر روزنامه را ندارید همان انتخاب اولیه دارای اعتبار می باشد.
3.زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه در ظرف چهار ماه اول سال مالی می باشد و چنانچه در آن مدت مجمع بنا به دلایلی تشکیل نشد باید مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده برگزار شود.
4.اعضای بازرسین شرکت سهامی خاص با امضای ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می نمایند و هم چنین می توانند طی نامه ای جداگانه قبولی خود را اعلام نماید.این برگ ها باید به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
5.چنانچه در نظر باشد رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت یک نفر باشد و این امر در اساسنامه مقرر نشده باشد و با رعایت ماده 124 لایحه اصلاحی قانون تجارت باید مراتب به تصویب دو سوم اعضای مجمع برسد.
7.صورتجلسه در سه نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
8.در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده با رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت ( ماده 99) الزامی است.
9.در صورتیکه مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت به همراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
10.نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آن ها در یک لیست نوشته و به امضاء آن ها برسد و هیات رییسه مجمع صحت آن را تایید و به همراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.
11.صورتجلسه حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

نحوه انتخاب بازرسان شرکت سهامی خاص

بازرسان یا بازرسان شرکت سهامی خاص ابتدا توسط مجمع عمومی عادی و سپس توسط مجمع عمومی عادی انتخاب می شوند. علاوه بر این، مجمع عمومی باید یک یا چند بازرس علی البدل را انتخاب کند. در صورت فوت، استعفا و یا حتی رد صلاحیت بازرس یا عدم پذیرش شغل توسط بازرس یا بازرسان اصلی، از آنها برای انجام وظایف بازرسی دعوت می شود.

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، هر شرکت سهامی و شرکت بازرگانی در طول مدت فعالیت خود برای انجام امور بازرسی در شرکت باید بازرس قانونی داشته باشد و خالی ماندن سمت شغلی و بازرس در شرکت هرگز جایز نیست. شرکت.

بازرسان شرکت در مجمع عمومی عادی که برای رسیدگی به امور مربوط به عزل یا تشکیل انجمن ها تشکیل می شود انتخاب می شوند.

شرایط انتخاب بازرسان شرکت سهامی خاص

حسابرسان یا بازرسان شرکت باید اطمینان حاصل کنند که حقوق و حقوق سهامداران به طور قانونی و مطابق با آنچه در اساسنامه شرکت ذکر شده رعایت می شود و در صورتی که مدیران اطلاعات خلاف واقع را در اختیار سهامداران قرار دهند، حسابرسان باید موضوع را به اطلاع عموم برسانند. مونتاژ.

از آنجایی که بازرس قانونی وظایف و مسئولیت های بسیار مهمی دارد، قوانین تجارت روش های انتخاب و فعالیت بازرس قانونی را در نظر گرفته است. بازرس قانونی شرکت باید توسط مجمع عمومی عادی همان شرکت انتخاب شود.

طبق قانون تجارت، کلیه شرکت ها در طول فعالیت خود باید حسابرس یا بازرس قانونی داشته باشند. این جایگاه به هیچ دلیلی نباید خالی باشد.

به موجب ماده 153 هرگاه یکی از حالات زیر واقع شود و ذینفع که سهامدار شرکت است خواهان شود دادگاه می تواند در این موضوع دخالت کرده و با در نظر گرفتن اساسنامه شرکت انتخاب و انتخاب کند. بازرس را تعیین کنید

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
X

آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست مطالب

خبر نامه

اولین نفری باشید که از مقاله‌ها و تخفیف‌های ویژه مطلع می‌شوید.

تماس با تک نیک ثبت