ثبت شرکت سهامی خاص - هزینه ثبت شرکت سهامی خاص
جزئیات هزینه ثبت شرکت سهامی خاص

این مقاله در مورد هزینه های ثبت شرکت سهامی خاص می باشد. بطور یقین این نوشته کاملترین و جامعترین می باشد. و شمال تمامی زوایای تاسیس و هزینه های پیشرو و تمامی قوانین و شرایط ثبت شرکت سهامی خاص می باشد.

تعریف شرکت سهامی خاص

یکی از انواع شرکت های تجاری که در  در قانون تجارت به رسمیت شناخته شده، شرکت سهامی خاص است.  با توجه به اینکه تاسیس شرکت سهامی عام تشریفات زیادی دارد، در موارد اصلاحی قانون تجارت، برای امور ساده تری که تعداد اعضای سهامدار کمتر است،  نوعی شرکت سهامی در نظر دارند که شرکت سهامی خاص گفته می شود.  به بیان ساده تر ،شرکتی است که اساسا تمام سرمایه  های آن در مواقع ثبت توسط خود اعضاء تامین می گردد.

به همین دلیل اینگونه شرکتها را سهامی خاص می گویند. شرکت سهامی خاص ویژگی هایی را دارد. از نامش پیداست شرکتی است که اشخاص خاص یعنی موسسن آن را تامین می کنند. نه غیر موسسین، سایر اشخاص یعنی مردم اجازه خرید سهام و پذیره نویسی را نخواهند داشت.  پس شرکت سهامی خاص شرکتی است که تمام سرمایه توسط افراد خاص(اعضاء) تامین می گردد.

از این نوع شرکت در ایران استقبال فراوانی شده و گرایش و علاقه فعالان اقتصادی به ثبت و تاسیس این نوع شرکت به نسبت دیگر انواع شرکت، بسیار زیادتر می باشد.  و بیشتر کارخانجات تولیدی در ایران که متعلق به اشخاص می باشد، تحت عنوان شرکت سهامی خاص تاسیس شده اند.

ویژگی های تاسیس شرکت سهامی خاص

  1. شرکت سهامی خاص از انواع شرکت های سرمایه است. و از مزایای اینگونه شرکتها که بر خلاف برخی شرکت ها با فوت یکی از شرکا امکان انحلال شرکت وجود خواهد داشت، در شرکت سهامی خاص فوت یا خروج یکی از سهامداران تاثیری آنچنانی در سرنوشت شرکت را ندارد.
  2. در قانون تجارت آمده است و اینگونه تعریف شده است که شرکتی سهامی خاص در موقع ثبت تمام سرمایه های آنها منحصرا توسط موسسین تامین می گردد.
  3.  سهم الشرکه شرکت سهامی خاص بر خلاف شرکت سهامی عام ، سهام آن قابل داد و ستد در بورس اوراق بهادر نیست. اما توسط مردم براحتی قابل معامله است. هنگام تشکیل چنین شرکتی باید سرمایه آن در موقع ثبت توسط موسسان تامین و بخشی از سرمایه در بانک سپرده گذاری باشد.
  4. در شرکت سهامی خاص بر خلاف شرکت تضامنی، مسئولیت هریک از سهامداران در مورد بدهی های شرکت محدود به مبلغ سرمایه گذاری شده (تعداد سهام) در شرکت است. در صورت عدم کفایت سرمایه، ضامن پرداخت بدهی های شرکت از اموال شخصی خود نیستند.

انواع شرکت های قابل ثبت در قانون تجارت ایران

  1. ثبت شرکت سهامی عام
  2. تاسیس شرکت سهامی خاص
  3. شرکت نسبی
  4. تشکیل شرکت مختلط سهامی
  5. ثبت شرکت مختلط غیر سهامی
  6. تاسیس شرکت تضامنی
  7. تشکیل شرکت تعاونی
  8. شرکت با مسئولیت محدود
  9. ثبت موسسات غیر تجاری

این 9 نوع شخصیت حقوقی شرکت هایی هستند که برای ثبت آنها هر یک هزینه هایی را پرداخت نمود.

 

هزینه ثبت شرکت سهامی خاص - هزینه ثبت شرکت سهامی خاص
جزئیات هزینه ثبت شرکت سهامی خاص

هزینه تاسیس شرکت شامل دو قسم می باشد:

  1. تعرفه های دولتی یا همان هزینه های واریزی به اداره ثبت شرکت ها و بانک  و ارسال مدارک مانند: هزینه حق النام، هزینه حق الثبت، هزینه حق الدرج، هزینه پلمپ دفاتر شرکتها و پست مدارک و …
  2. حق الزحمه یا دستمزد موسسات ثبت شرکت

هزینه تعیین و استعلام نام شرکت

اولین و مهمترین بخش برای تاسیس شرکت، بخش انتخاب نام شرکت می باشد .

باید حداکثر 5 اسم برای شرکت داشته باشید. این اسامی طبق اولویت گذاشته شوند. تا مطابق قوانین زیر به تأیید برسند :

اسم ها باید سه سیلابی یا بیش از سه سیلاب داشته باشد.

و همچنین دارای معنی فارسی باشد .

اسامی باید در لغتنامه های معروف کشور مثلا دهخدا، معین و غیره باشند.

هزینه تنظیم اساسنامه شرکت + اوراق ثبتی 

بعد از استعلام اسم شرکت + دریافت مدارک از طرف و بارگذاری آن در سامانه ثبت شرکت، حتما نیاز به تنظیم صورتجلسات

و اوراق مربوطه به صورت دقیق و کاملا قانونی می باشد. که این فرایند توسط کارشناسان و وکلای بخش اداری موسسه مد نظر شما صورت می گیرد.

مقاله هزینه ثبت تغییرات شرکت ها لیست کامل هزینه تغییرات شرکت ها می باشد.

تعرفه پستی ثبت شرکت سهامی خاص

پس از تعیین اسم، هنگام تکمیل مدارک لازمست از طریق باجه های پستی مشخص در هر شهر نسبت به ارسال مدارک

صرفا از طریق این باجه هایی که از طرف اداره ثبت شرکت ها تعیین گردیده اقدام شود.

هزینه حق الثبت

منظور از حق الثبت همان ابطال فیش سرمایه است که برای سرمایه های مختلف متغیر می باشد. هزینه حق الثبت  با توجه به

سرمایه ثبت شرکت متغییر می باشد .در صورتیکه سرمایه هر چه بیشتر باشد این هزینه بیشتر می شود.

سرمایه تاسیس شرکت حداقل 1 میلیون ریال می باشد. که تعرفه حق الثبت با توجه به سرمایه به صورت تصاعدی متغییر می باشد .

تعرفه درج در روزنامه محلی

به طور کلی ثبت شرکت در دو نوبت روزنامه می شود:

اول در روزنامه محلی که هزینه آن در اداره ثبت شرکتها پرداخت می شود.

دومی در روزنامه رسمی کل کشور که پرداخت هزینه آن به صورت اینترنتی می باشد .

طریقه محاسبه حق الدرج در اداره ثبت شرکتها بستگی به تعداد خطوط و همچنین کلمات موجود در آگهی تاسیس شرکت دارد.

هر چقدر موضوع شرکت بیشتر و همچنین تعداد اعضاء و سرمایه شرکت بیشتر باشد، هزینه حق الدرج افزایش می یابد .

هزینه پاکت، پوشه و دیگر متعلقات پرونده

هزینه مربوط به پاکت اداره پست، پوشه مربوطه و همچنین گیره که این هزینه هنگام پست مدارک به اداره ثبت شرکت ها باید پرداخت نمایید.

تعرفه روزنامه رسمی 

بعد از ثبت شرکت و پرداخت مرحله اول روزنامه، لازمست نسبت به پرداخت هزینه  در سامانه روزنامه رسمی کشور

به آدرس  http://www.rrk.ir اقدام نمود.

لازم به ذکر است جهت پرداخت هزینه،  لازم است اول در سامانه مربوطه ثبت نام نموده و عضوی از سایت شوید.

نحوه محاسبه روزنامه رسمی با توجه به پاراگراف قبلی که گفتیم نیز بستگی به میزان موضوع و تعداد اعضاء و سرمایه شرکت دارد. و به صورت آنلاین و علی الحساب محاسبه می شود. که می توان در همان سامانه نسبت به پرداخت اینترنتی اقدام کنید .

هزینه حق الوکاله و موسسه

هزینه مربوط به وکیل مربوطه و همچنین سایر خدمات موسسه ثبتی شرکت سهامی خاص همانطور که از اسمش پیداست، سرمایه اولیه شرکت از طریق مقداری سهام بدست می آید.  افرادی که در شرکت سمت دارند،  با توجه به مقدار سهمی که پرداخت کرده اند، مسئولیت دارند.

در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با توجه به ماده 2 قانون اسلامی؛ شرکت های سهامی، شرکت بازرگانی و تجاری نیز محسوب می گردند. حتی اگر کار و خدمات آنها جزو امور بازرگانی و تجاری نباشد. به همین علت این گونه شرکت ها از همان ابتدا که تاسیس می شوند جزو شرکت های تجاری و بازرگانی محسوب می گردند.

وظایف مدیر عامل تعاونی مسکن
ادامه مطلب

ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص

یک شرکت در طول دوره فعالیت خود میتواند به دلایل مختلف بارها دچار تغییرات متعددی از جمله: تغییر اسم شرکت، تغییر مکان شرکت، افزایش سرمایه شرکت، کاهش سرمایه و افزایش یا کاهش موضوع فعالیت شرکت گردد.
در واقع منظور از تغییرات شرکت، هر گونه تغییر در مواد اساسنامه و یا هیئت مدیره و یا بازرسان می باشد.

تغییرات شرکت ها اگر با فکر، برنامه ریزی و مدیریت درست اتفاق بیفتد می تواند به ارتقاء و پیشرفت شرکت کمک نماید. اما نکته مهم این است که کلیه این تغییرات باید مطابق قوانین و مقررات مربوطه (قانون تجارت) انجام شوند.

تعیین ساختار مناسب برای ثبت شرکت برای تجارت شما همچون سایر فعالیتهای مربوط به تجارت خیلی مهم است. منظور از ساختار همان انتخاب نوع مناسب شرکت با توجه به حوزه فعالیتی (موضوع فعالیت شرکت) شماست. شما لازم است با توجه به نیاز تجاری خود، ساختار تجاری مناسبی برای شرکت انتخاب نمایید. بر این اساس شرکت خود را تاسیس کنید.

در مقالات موجود در سایت به طور کامل درباره تمامی انواع این نوع شرکت ها بیان کرده ایم.
انتخاب ساختار مناسب به کسب و کار شما کمک خواهد کرد. تا به صورت کارآمد عمل کند. و مسیر را برای رسیدن به اهداف تجاری مورد نیاز شما هموارتر کند.

ثبت شرکت به زمان زیادی نیاز دارد؟

زمان لازم برای تاسیس شرکت بستگی به نوع و موضوع آن و زمان تکمیل مدارک شما دارد. ولی اگر مدارک شما آماده باشد.  و کارهای اولیه را انجام داده باشید. (مثلا مدیران ثبت ثنا داشته و مشکل حساب و مالیاتی و یا اینکه دادگاهی نداشته باشند.) حدود ۱۵ الی ۲۰ روز کاری طول میکشد. تا شرکت به ثبت رسمی برسد. یعنی حتی روزنامه رسمی آن هم انجام شده باشد.

برای ثبت شرکت محدودیت سنی وجود دارد؟

شرایط و قوانین و محدودیت‌ها با توجه به نوع شرکتی که میخواهید دایر کنید می‌تواند تا حدی متفاوت و سختگیرانه تر باشد. برای مثال در شرکت‌ سهامی خاص حداقل باید 2 نفر از اعضای هیئت مدیره به سن قانونی (یعنی ۱۸ سال) رسیده باشند. و در شرکت‌های با مسئولیت محدود حداقل 1 نفر از اعضا باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشد.

خصوصیات شرکت سهامی خاص

برای ایجاد یک شرکت سهامی خاص، و ویژگی های مختص به خود را دارد. که برای همه کسانی که میخواهند اینگونه شرکت ها را ثبت کنند یکسان می باشد.  باید حتما رعایت گردد؛ از جمله موارد:

  1. مورد اول باید عنوان کنیم که سرمایه اولیه شرکت در ابتدای تاسیس شرکت با سهامی خاص، باید برابر یا بیشتر از  100 هزار تومان باشد.
  2. در مرحله دوم  تعداد سهامداران اصلی شرکت نباید کمتر از سه نفر باشد.
  3. در این مرحله باید گفت  که شرکت سهامی خاص شما نمیتوانید اوراق قرضه منتشر کنید.
  4. میزان سهام شرکت با سهامی خاص نمیتواند در بازار بورس اوراق بهادار معامله شود.  هر گونه نقل و انتقال سهام شرکت، حتما باید مورد توافق مدیران شرکت یا مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت قرار گرفته باشد. و همانگونه که در بالا عنوان کردیم این شرکت حق صدور اوراق قرضه ندارد.
  5. در اینگونه شرکت ها سهامی خاص مقدار کار و مسئولیت هر کدام از صاحبان سهام شرکت به میزان مبلغ اسمی سهام آنان است.  طبق ماده 4 قانون اساسی  تمام سرمایه اولیه یک شرکت باید توسط موسسین آن شرکت سهامی تامین گردد.

موضوع شرکت سهامی خاص چیست؟

موضوع فعالیت اینگونه شرکت با دیگر شرکت ها ممکن است تفاوت داشته باشد. هر شرکت مجزا از نوع آن، با موضوعی مشخص فعالیت خود را آغاز می‌کند. شرکت‌ها را می توان از نظر موضوعی به چند زیرمجموعه‌ تفریحی – کامپیوتری – تبلیغاتی و دارویی،پیمانکاری، خئماتی و غیره  تقسیم کرد.

تاسیس شرکت سهامی خاص چه معایبی دارد؟

مقررات شرکت های سهامی خاص، مهم تر و ضروری تر از بقیه شرکت ها است. زیرا اینگونه شرکت ها به قوانینی برای نحوه تقسیم کردن سود و زیان، اموال و دارایی های شرکت، نوع نگهداری دفتر های مالی، نحوه ایجاد مجامع عمومی، نحوه ایجاد گزارش های مالی از جمله سود و زیان و….  نیاز دارد. در این قوانین در اینگونه شرکت ها سخت و پیچیده تر از شرکت های مالی و تضامنی است.

مالیات بر درآمد در شرکت های سهامی خاص

طبق قانون اعمال و کنترل های قانونی بر مالیات های مستقیم، در ابتدا باید ده درصد از درآمد شرکت، مشمول مالیات شده و محاسبه و پرداخت گردد.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت سهامی خاص

  1. تکمیل کردن 2 نسخه اساسنامه شرکت که به امضای سهامداران رسیده باشد.
  2. تکمیل کردن 2 نسخه اظهارنامه سهامی خاص  که شامل موارد زیر می باشد:
  3. تعهدات سهام سهامداران شرکت
  4.  گواهی بانکی تاییدیه قسمت نقدی سرمایه شرکت که کمتر از سی و پنج درصد نباشد.
  5. ارائه 2 عدد نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیات مدیره.
  6. تعیین مدیران و بازرسان قبول شده از سوی هیئت مدیره و کپی شناسنامه آنان.
  7. رونوشت مدرک کارت ملی افراد عضو در  هیئت مدیره و سرمایه گذاران.
  8. در صورتیکه عضوی از هیئت مدیره یا سهامداران، شخص حقوقی بود،  تصویر آخرین روزنامه رسمی و نامه معرفی نماینده و تصویر شناسنامه و کارت ملی آنان.
  9. در صورت داشتن سرمایه گذار خارجی، برای افرادی که پاسپورت دارند، تصویر آن و در غیر این صورت تاییدیه ثبت شرکت مورد نیاز است.
  10. انجام گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضا هیئت مدیره ، مدیران، سهامداران و.…
  11. ارائه متن اقرارنامه مدیریتی در صورتجلسه که طبق آن کلیه اعضای شرکت مشمول ممنوعیت های قوانین کشوری نباشند.
  12.  ارائه اقرارنامه ناظر یا ناظزین در متن صورتجلسه مبنی بر تایید عدم وجود هیچ  نسب فامیلی بین آنها و مدیران و صاحب نظران شرکت
  13.  در دست داشتن اصل مدرک یا رونوشت برابر با اصل مدرک وکالت نامه
  14. ارائه مدرک اصلی و رونوشت برابر با اصل اختیار نامه موقت
  15. ارائه گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل 35 درصد سرمایه اولیه شرکت

ترکیب اعضای شرکت سهامی خاص

برای ثبت شرکت سهامی خاص وجود حداقل پنج عضو الزامی می باشد. که از این پنج نفر می بایست 3 نفر را جهت اعضای هیئت مدیره ( سهامدار) و 2 نفر دیگر به عنوان بازرسین اصلی و علی البدل تعیین نمود. و همچنین 1 نفر به عنوان منشی جلسه مشخص کرد.

ذکر این نکته ضروری می باشد که از نظر قانون اعضای هیئت مدیره و بازرسان نباید دارای نسبت فامیلی با یکدیگر داشته باشند. بهتر است نام خانوادگی بازرسین با اعضای هیئت مدیره متفاوت باشد.

مدارک ثبت شرکت سهامی عام
ادامه مطلب

تعیین میزان سرمایه شرکت و مشخص نمودن میزان سهم الشرکه اعضا

بعد از انتخاب اعضای هیات مدیره باید میزان سرمایه اصلی شرکت و همچنین میزان سهم الشرکه اعضاء را نیز با نسبت دقیق مشخص نمود. سهام شرکت در شرکت سهامی خاص به سهام با نام عادی تقسیم می شود. که باید میزان سهم هریک از اعضاء به صورت دقیق مشخص گردد.

لازم و ضروری است که بگویم سهامدار می تواند خارج از اعضای هیات مدیره باشد. و نکته دیگر اینکه برای ثبت شرکت سهامی خاص سپرده گذاری حداقل سی و پنج درصد سرمایه شرکت در بانک به نام شرکت ضروری است.

انتخاب موضوع فعالیت شرکت

در ثبت شرکت  سهامی خاص مشخص کردن موضوع فعالیت شرکت خیلی مهم می باشد. که می تواند اعم از خدماتی، بازرگانی، فنی مهندسی، تاسیساتی، پیمانکاری، بهداشتی، فرهنگی، مشاوره ای و بسیاری دیگر از موضوعات فعالیت مختلف که بر اساس موضوع فعالیت درنظر گرفته شده برای شرکت تان است می باشد.

در صورتی که موضوع فعالیت نیاز به مجوز خاصی داشته باشد. گرفتن مجوز ازارگان مربوطه ضروری می باشد. برای نمونه برای شرکت سهامی خاص با موضوع خدمات بهداشتی و درمانی گرفتن مجوز از اداره بهداشت و درمان شهر نیاز است.

مورد نیاز جهت ثبت شرکت 850x500 - هزینه ثبت شرکت سهامی خاص
سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت

سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت

حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص و همچنین شرکت با مسئولیت محدود مبلغ صد هزار تومان می باشد. ولی در نظر داشته باشید که در بعضی موارد سرمایه یک شرکت نشان دهنده و معرف اعتبار آن شرکت است.

بخوبی می دانید که در واقع هیچ شرکتی نمی تواند با 100 هزار تومان سرمایه به فعالیت بپردازد. ولی در بدو تاسیس برای گریز از مالیات ناچارید که با همین سرمایه اولیه شرکتتان را تاسیس کنید. و در صورتیکه بعد ها نیاز به افزایش سرمایه داشتید، با یم مجمع عمومی آن را انجام دهید.

چه اسمی برای شرکت خود انتخاب کنیم؟

انتخاب اسم شرکت یکی از مواردی است که تا حدود زیادی بستگی به سلیقه و علاقه شرکاء و سهامداران شرکت دارد. و علاوه بر آن باید مسائل حقوقی و فنی نیز کاملا رعایت شود. مانند آنکه اسم شرکت شما نباید مشابه نام شرکتی باشد که قبلا به ثبت رسیده است.

همچنین اسمی که انتخاب می نمایید. باید دارای معنای اصیل فارسی داشته باشد.  در فرهنگ نامه های معتبر فارسی مانند لغتنامه عمید، فرهنگ نامه دهخدا، فرهنگ نامه معین و غیره دارای سابقه و معنی فارسی باشد.

هزینه ثبت شرکت

هزینه ثبت شرکت سهامی خاص با توجه به اینکه تعداد نفرات حاضر در شرکت سهامی خاص حداقل ۵ نفر می باشد. با این توضیح که حداقل تعداد نفرات لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود دو نفر است. و نیازمند صرف وقت و انرژی بیشتری برای انجام امور ثبت شرکت می باشد، در بیشتر قریب به اتفاق موسسات ثبتی، تعرفه تاسیس شرکت سهامی خاص نسبت به هزینه تاسیس شرکت با مسئولیت محدود بیشتر است.

اما در یک شرکت با مسئولیت محدود، تعداد شرکا محدود به دو نفر می باشد. می توان گفت هزینه ثبت شرکت سهامی خاص مبلغی بیشتر از صد  هزار تومان می شود.  ولی در موسسه تک نیک ثبت تاسیس این دو نوع شرکت با هزینه مساوی دریافت می شود.

جزئیات مبالغ مورد استفاده برای تاسیس شرکت سهامی خاص می پردازیم:

  • هزینه مربوط به انتخاب نام شرکت که 10  هزار تومان است.
  • هزینه خرید لوازم اداری از جمله پوشه، پاکت، پست و…که جمعا 30 هزار تومان می شود.
  • هزینه حق الثبت که 10 هزار تومان خواهد شد.
  • تعرفه مربوط به به حق وکالت به وکیل که از 800 هزار تومان بیشتر است.(این مورد در موسسه تک نیک ثبت وجود ندارد. ولی در صورتیکه افرادی درخواست وکیل نمایند. موسسه تک نیک ثبت این مورد را تهیه می نماید.
  • دستمزد شرکتی که که کارهای اداری ثبت شرکت را انجام میدهد. که در سایت تک نیک ثبت 2 میلیون تومان خواهد بود.
  • بغیر از این هزینه ها، باید هزینه های دیگری منجمله هزینه چاپ آگهی در روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار پرداخت که بر مبنای کلمات و حروف استفاده شده مشخص می گردد را در نظر بگیرید.

نکته: بعد از ثبت شرکت سهامی خاص در اداره ثبت شرکت‌ها که کامل شد. و پس دریافت مدارک و اوراق مهر و امضاء شده  ثبتی از قبیل اساسنامه، صورتجلسه مجمع عمومی موسسین، شرکتنامه و صورتجلسه هیات مدیره شرکت، اقدامی که مطابق با قانون تجارت لازم است، اعلان عمومی از طریق انتشار آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی و روزنامه کثیر الانتشار شرکت می باشد.

 هزینه انتشار آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی

تعرفه های مربوط به انتشار آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار بستگی به تعداد کلمات و حروفی دارد که  این روزنامه‌ها انتشار می‌کنند.

هزینه انتشار آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی به طور میانگین و بر اساس تعداد کلمات و حروف اطلاعات ثبتی شرکت، از 800000 تومان به بالا است. که این مبلغ در حال افزایش و اینکه متاسفانه قیمت ثابتی ندارد.

 تعرفه انتشار آگهی تاسیس شرکت سهامی خاص در روزنامه کثیرالانتشار

هزینه آگهی ثبت شرکت در روزنامه کثیرالانتشار بستگی به نوع روزنامه ای دارد، که انتخاب می کنید. بطور نمونه هزینه انتشار آگهی در روزنامه جمهوری در شرایط مساوی، چند برابر هزینه انتشار آگهی در روزنامه حمایت است.

به طور میانگین و بر اساس تعداد کلمات و حروف  (موضوع فعالیت) اطلاعات ثبتی شرکت، از 800 هزار تومان به بالا می باشد.

هزینه ثبت شرکت سهامی خاص در تک نیک ثبت

لازم به توضیح است که هزینه ثبت شرکت سهامی خاص در سایت تک نیک ثبت به مبلغ 2،000،000 تومان می باشد. درست است که این مبلغ نسبت به تعرفه سایر موسسات ثبتی همکار خیلی کمتر است. ولی با اولین مشاوره تخصصی که از کارشناسان باتجربه ما که ببینید. خواهید دید که شرکت شما را چه متخصصات زبده ای به ثبت خواهند رساند.  این باعث می گردد که در آینده با مشکلات عدیده ای روبرو نخواهید شد.

انحلال و تصفیه در شرکت‌های سهامی

طبق ماده ۱۹۹ ل.ا.  قانون تجارت، شرکت‌های سهامی در موارد زیر منحل می‌شوند:

  1. وقتی که شرکت موضوعی را که برای آن تشکیل شده است انجام داده یا انجام آن غیرممکن شده باشد؛
  2. درصورتی‌که شرکت برای مدت معین تشکیل گردیده و آن مدت منقضی شده باشد. مگر اینکه مدت قبل از انقضا تمدید شده باشد؛

۳. در صورت ورشکستگی؛

۴. در هر موقع که مجمع‌عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام به هر علتی رأی به انحلال شرکت بدهد؛

5 . در صورت صدور حکم قطعی دادگاه.

جهت مشاوره رایگان و یا سفارش تاسیس شرکت به شماره 09189414281 حسن تیربخش تماس حاصل فرمایید.

مطالب مرتبط

2 دیدگاه. Leave new

  • رضا کریمی
    19 اسفند 1401 8:53 ب.ظ

    با سلام
    شرکت سهامی خاص بهتره یا با مسئولیت محدود؟

    پاسخ
    • عرض سلام و ادب
      خدمت شما آقای کریمی، مزایای شرکت سهامی خاص نسبت به با مسئولیت محدود دو مورد که بیشترین اهمیت دارد این است که به این شرکت (سهامی خاص) مشکلی در دریافت تسهیلات ندارد. ولی با مسئولیت محدود بانک ها امتناع از پرداخت به آن می کنند. و اینکه در صورت گرفتن گرید پیمانکاری به شرکت سهامی خاص تعلق می گیرد ولی با مسئولیت محدود داده نمیشود. در شرکت با مسئولیت محدود تعداد اعضا 2 نفر ولی در سهامی خاص باید حداقل 5 نفر عضو داشته باشید. موفق باشید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست