نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

دستورالعمل نحوه تشکیل مجامع عمومی شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

 کلیّات

ماده ۱ ) به استناد تبصره (۲) ماده ( ۴ ) و ماده (۱۴) قانون تاسیس شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۱۵ و دراجرای ماده ۱۶ اساسنامه شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی  مصوب ۱۳۹۱/۶/۲۶ هیاًت وزیران مجامع عمومی شرکتهای توسعه عمران شهرستانی با رعایت مقررات این دستورالعمل و نحوه تشکیل مجامع عمومی (موضوع تبصره ۲ و تبصره ۳ ماده ۳۳ قانون بخش تعاونی) درصورتی بصورت دومرحله‌ای برگزار می گرددکه تعداد اعضای آنها بیشتر از ۵۰۰  عضو باشدو در صورتی که تعداد اعضا۵۰۰نفر وکمتر باشد، مجامع عمومی بصورت یک مرحله ای (وفق تبصره ۳ ماده ۳۳ قانون بخش تعاونی)وبادرنظر گرفتن شرایط ذیل برگزار خواهد شد .

تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی 850x500 - نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی
نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

برگزاری مجامع عمومی تعاونی بصورت یک مرحله ای:

ماده ۲ )باعنایت به تبصره۲ ماده ۱۶ اساسنامه “حضور سهامداران غير عضو براي رسميت دادن به مجامع عمومي الزامي نيست، ولي دعوت از آنان الزامي است.”لذا در حدنصاب رسمیت جلسات مجامع عمومي تعداد اعضا ملاک محاسبه بوده و چگونگي تشكيل مجمع عمومي و ساير مقررات مربوطه مطابق آيين نامه تشكيل مجمع عمومي ( موضوع تبصره ۳ ماده ۳۳ قانون بخش تعاوني ) به استثناء مواردمربوط به وکالت ونحوه اعمال رای که در اساسنامه صراحتا به آن اشاره شده خواهد بود .

تبصره۱ـ دعوت از نماينده اداره ادارات کل تعاون کار ورفاه اجتماعی در مجامع عمومي به عنوان ناظر الزامي است. و در صورت حضور وي رئيس مجمع مكلف است تذكرات او را به حاضرين در جلسه اعلام نمايد.
تبصره۲ ـ مصوبات مجامع عمومي نبايد مغاير قوانين و مقررات جاري كشور باشد.

ماده ۳ )هر يك از اعضا يا سهامداران غير عضو مي‌تواند استفاده از حق خود براي حضور و اعمال رأي در مجمع عمومي را به يك عضو يا سهامدار غير عضو و يا شخص ثالث با وكالت واگذار كند، در اين صورت به استثناي عضو يا سهامدار غير عضوي كه اصالتاً حداقل ده درصد كل آراي تعاوني را دارد و يا وكيل وي كه هيچ يك از آنها نمي‌تواند وكيل ديگري هم باشد، در ساير موارد قبول وكالت و اعمال رأي وكيل با احتساب رأي اصالتي خود تا ده درصد كل آرا مجاز است.

ماده ۴) بر اساس ماده ۱۷ اساسنامه تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانی در صورتي كه تعاوني سهامدار غير عضو داشته باشد، ضمن جداسازی برگه رای عضو با غیر عضو(ازطریق رنگ برگه یا هر نحو دیگری که بتوان رای عضو وغیر عضو را جداگانه احصاءنمود) نحوه اعمال رأي به ترتيب زير است:

۱ـ درصد آراي مجموع سهامداران غير عضو اعم از حاضر و غايب به شرط دارا بودن چهل و نه درصد سهام تعاوني، سي و پنج درصد كل آرا است. و در صورت دارا بودن كمتر از آن عبارت است از تعداد سهم آنان تقسيم بر تعداد كل سهام تعاوني تا چهار رقم اعشار ضرب در كسر سي و پنج به چهل و نه تا چهار رقم اعشار ضرب در عدد صد.
۲ـ درصد آراي مجموع اعضا اعم از حاضر و غايب عبارت است از عدد صد منهاي عدد حاصل از بند (۱).
۳ـ درصد آراي اعضاي حاضر در مجمع به هر شخص يا هر موضوع، عبارت است از تعداد آراي داده شده آنها (هر عضو يك رأي) تقسيم بر عدد تعداد اعضاي حاضر در جلسه مجمع با چهار رقم اعشار ضرب در عدد حاصل از بند (۲) با دو رقم اعشار.

۴ـ درصد آراي سهامداران غير عضو حاضر در مجمع به هر شخص يا هر موضوع عبارت است از تعداد آراي داده شده آنها (هر سهم يك رأي)، تقسيم بر عدد تعداد كل سهام سهامداران غير عضو حاضر در جلسه مجمع با چهار رقم اعشار ضرب در عدد حاصل از بند (۱) با دو رقم اعشار.

۵ ـ درصد مجموع آراي اعضا و سهامداران غير عضو به هر شخص يا موضوع، عبارت است از مجموع آراي حاصل از بندهاي (۳) و (۴).

 تبصره – ميزان سهام و رأي تمام و يا هر يك از اتباع غيرايراني ناشي از سهامداري غيرعضو نبايد مغاير قوانين و مقررات عمومي حاكم بر سرمايه‌گذاري خارجي در كشور باشد.

نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

برگزاری مجامع عمومی بصورت دو مرحله ای

ماده۵) برگزاری مجمع عمومی به صورت دو مرحله ای مستلزم درج در اساسنامه نیست و هر تعاونی توسعه وعمران شهرستانی که تعداد اعضای آنها بیشتر از ۵۰۰  عضو باشد بایستی مجامع خود رابصورت دو مرحله ای برگزار نماید.

ماده۶) دربرگزاری مجمع بصورت دو مرحله ای، در مرحله اول، نماینده یا نمایندگان اعضاء از میان داوطلبان نمایندگی در حوزه‌های مختلف فعالیت تعاونی تعیین و در مرحله دوم، مجمع عمومی با حضور نمایندگان منتخب اعضا تشکیل خواهد شد.

تبصره – تعیین حوزه‌های انتخاب نمایندگان، در صورتی که در اساسنامه درج نشده باشد يا در هیچیک از مجامع عمومی عادی تعیین نشده باشد، به عهده مقام دعوت کننده است؛ که می‌بایست در آگهی دعوت بطور شفاف تعیین گردد.

ماده۷) اعتبار نمایندگی منتخبان مرحله اول برای برگزاری هر تعداد مجمع عمومی عادی،  سه سال تمام از زمان انتخاب است ولی برای مجمع عمومی فوق العاده منحصر به همان مجمعی است که در آگهی قید شده است.

تبصره : چنانچه اعضای جدیدی درهریک ازحوزه ها پذیرش شوند بارعایت تبصره ۲ ماده ۸نسبت به انتخاب نماینده از بین خود جهت شرکت در مجامع عمومی عادی تاخاتمه مدت اعتبار نمایندگان قبلی(موضوع ماده ۷) اقدام نمایند.شیوه انتخاب این نمایندگان همانند انتخاب نمایندگان قبلی خواهد بود.

ماده ۸) در آگهی مجمع عمومی دو مرحله ای بایستی موارد زیر درج گردد:

۱٫   نام حوزه ها و نحوه تقسیم اعضا در هر حوزه؛ که می‌تواند متناسب با نوع فعالیت، تعداد اعضا در هر حوزه، پراکندگی جغرافیایی محل تولد يا سکونت یا اشتغال اعضا یا هر روش دیگر تعیین گردد.

قلمرو نظارت بازرسان در تعاونی
ادامه مطلب

۲٫   تعداد نمایندگان هر حوزه ، بنحوی که مجموع نمایندگان در همه حوزه‌ها از ۱۰۰۰ نماینده بیشتر نباشد و از ۵۰ نماینده کمتر نباشد.

تبصره ۱- در شرکت های تعاونی که تعداد اعضای  آنها بیش از پانصد هزارعضو باشد، مجموع نمایندگان درهر حوزه می تواند تا ۲۰۰۰ نماینده  تعیین گردد.

تبصره ۲- تعداد نمایندگان هر حوزه باید بر اساس نسبت معینی از اعضا باشد( نسبت تعداد نمایندگان به اعضا ) و در صورت اعشار نیم و بیشتر، یک نماینده دیگر اختصاص می‌یابد.

ماده۹) تغییر حوزه عضو با موافقت عضو و تعاونی بلا مانع است؛ لکن تغییرات باید  توسط تعاوني در دفتر مخصوصی ثبت گردد،  ومراتب به نحو مضبوط به آنها ابلاغ گردد.

تعیین حوزه انتخاب نماینده برای هر عضو، اسامی اعضا [ مشخصات سجلی ] و شماره عضویت آنها به تفکیک حوزه‌های مربوطه از الزامات ثبت در این  دفتر می باشد.

 

انتخاب نمایندگان اعضاء تعاونی توسعه عمران شهرستانی 850x500 - نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی
نحوه انتخاب نمایندگان اعضاء تعاونی توسعه عمران شهرستانی

نحوه انتخاب نمایندگان اعضاء

ماده۱۰) برای انتخاب نمایندگان [در مرحله اول]، تعاونی می‌تواند به یکی از روشهای زیر اقدام ‌نماید :

الف- انتخاب نماینده از طریق برگزاری جلسه.

ب- انتخاب نماینده از طریق صندوق‌‌ های رأی.

نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

 انتخاب نماینده از طریق برگزاری جلسه

ماده ۱۱) اعضاء تعاونی  می‌توانند نماینده یا نمایندگان خود را برای حضور در مجمع عمومی و اعمال رأی، از طریق برگزاری جلسه انتخاب نمایند. جلسات مذکور در حوزه‌های انتخاب نمایندگان و حداکثر در طول ۳۰ روز برگزار می‌شود.

ماده ۱۲) دعوت جلسه انتخاب نمایندگان [مطابق ماده ۷ آئین‌نامه نحوه تشکیل مجامع عمومی]، بطریقی که در اساسنامه تعاونی برای دعوت مجامع عمومی قید شده صورت می‌گیرد.

ماده ۱۳) آگهی دعوت جلسه باید مشتمل بر نکات ذیل باشد :

۱-  نام تعاونی.

۲-   موضوع جلسه.

۳-  تاریخ و ساعت برگزاری جلسات به تفکیک حوزه‌های انتخاب نمایندگان.

۴-  محل برگزاری و نشانی کامل جلسات.

۵-  مشخصات عمومی اعضاء که در هر حوزه باید حضور یابند.

۶-  زمان و مکان بررسی وکالتنامه ها و صدور برگ حضور در جلسه.

تبصره ـ در مورد مجامع عمومی فوق العاده، آگهی دعوت جلسه مرحله اول باید آگهی مجمع عمومی مربوطه را نیز [طبق ماده ۱۰ آئین‌نامه نحوه تشکیل مجامع عمومی] در برداشته باشد.

ماده ۱۴) فاصله زمانی بین تاریخ دعوت تا تشکیل اولین جلسه انتخاب نمایندگان حداقل ۱۰ و حداکثر ۲۰ روز خواهد بود.

برگزاری مجمع عمومی تعاونی

ماده ۱۵) جلسه انتخاب نمایندگان، با حضور هر تعداد از اعضاء مجاز به حضور در جلسه یا نمایندگان تام‌الاختیار آنان رسمیت خواهد یافت. پس از افتتاح جلسه توسط نماینده مقام دعوت کننده و انتخاب هیأت رئیسه شامل یک نفر رئیس، یک نفر منشی و دو نفر ناظر، نمایندگان به تعداد سهمیه آن حوزه از بین داوطلبینی که بایستی ازاعضای تعاونی ومربوط به همان حوزه باشند و از پنج روز قبل ثبت نام نموده یافی المجلس اعلام آمادگی می‌نمایند، با رأی کتبی و نصاب اکثریت نسبی انتخاب می‌شوند. دارندگان آراء بعدی [باهرتعدادرای]، نمایندگان علی البدل محسوب می‌شوند وجانشینی آنها به ترتیب آراءکسب شده خواهد بود.

تبصره۱– تعداد اعضاء حاضردرجلسه نباید ازتعداد اعضاء هیات رئیسه کمتر باشد.

تبصره۲– تعداد داوطلبان نمایندگی هرحوزه، بایستی حداقل یک سوم بیشتر ازتعداد نمایندگان سهمیه مربوطه باشد.

تبصره۳– هر عضو یا وکیل او به تعداد نمایندگان سهمیه حوزه مربوطه حق انتخاب دارد.

نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

 انتخاب نماینده از طریق صندوق‌های رأی

ماده ۱۶) انتخاب نماینده یا نمایندگان [در مرحله اول] می‌تواند با استقرار صندوق در حوزه‌های مربوطه صورت گیرد. بدین منظور مقام دعوت کننده با پیش بینی تمهیدات لازم، محل‌هایی را تعیین و طی آگهی دعوت به اطلاع اعضاء می‌رساند.

تبصره- بازرس تعاونی یا نماینده منتخب او بر کلیه مراحل رای گیری نظارت خواهد داشت. درصورت تعدد بازرسان، نظارت یکی از آنها یا نماینده منتخب او کافی است.

ماده ۱۷) آگهی دعوت موضوع ماده فوق باید مشتمل بر نکات ذیل باشد.

۱-   نام تعاونی.

۲-   موضوع انتخاب نمایندگان.

۳-   تاریخ و ساعت [شروع وخاتمه] رأی گیری به تفکیک حوزه‌های انتخاب نمایندگان.

۴-   محل و نشانی کامل استقرار صندوق‌ها.

۵-    مشخصات عمومی اعضایی که در هر حوزه باید حضور یابند.

۶-   زمان و مکان بررسی وتایید وکالتنامه‌ها.

تبصره – رعایت تبصره ماده ۱۳ در مورد آگهی دعوت موضوع این ماده الزامی است.

ماده ۱۸) داوطلبین نمایندگی که لزوماً ازاعضای تعاونی و مربوط به همان حوزه می‌باشند. باید تا پنج روز قبل از رأی‌گیری باحضور در تعاونی یا محل‌هایی که[باتوجه به حوزه‌های انتخاب نمایندگان] ازقبل تعیین و طی آگهی دعوت به اطلاع اعضاء رسیده، برای حوزه مربوطه ثبت نام نمایند. تعداد داوطلبان به ترتیب مقرردرتبصره ۲ ماده۱۵ خواهد بود.

مدارم مورد نیاز جهت برگزاری رای گیری و انتخاب نمایندگان هر حوزه کدامند؟

ماده ۱۹) مقام دعوت کننده مکلف است تا روز قبل از رأی گیری موارد زیر را آماده و تحویل نماینده خود در هر حوزه انتخابیه نماید.

الف- برگه‌‌های رأی ممهور به مهر تعاونی به تعداد اعضاء هر حوزه.

ب- صندوق رأی.

ج- فرم‌های شمارش آراء ممهور به مهر تعاونی.

د- اسامی اعضاء هر حوزه [مشتمل بر مشخصات سجلی و شماره عضویت].

هـ- اسامی داوطلبین نمایندگی [مشتمل بر مشخصات سجلی و شماره عضویت].

ماده ۲۰) در زمان رأی‌گیری که حداقل ۳ و حداکثر۶ ساعت[ودرصورت کثرت اعضاء تا۳ساعت دیگر قابل تمدید] خواهد بود، اعضاء یا نمایندگان تام‌الاختیار آنها با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر و دفترچه مخصوص رای به حوزه مربوطه مراجعه کنند. و پس از احراز هویت و تطبیق با لیست اسامی اعضاء و امضاء آن، رأی خو درا [باحق انتخاب به تعداد نمایندگان سهمیه حوزه مربوطه] در برگه‌های مربوطه اعمال می‌نمایند.

تبصره۱– تعاونی‌های موضوع این بخش مکلفند نسبت به صدور دفترچه رای برای کلیه اعضاء خود اقدام و در زمان اخذ رای، محل مورد نظردر دفترچه را با درج تاریخ، ممهور به مهر مخصوصی نمایند.

مدیر عامل شرکت تعاونی دهیاران
ادامه مطلب

تبصره۲– چنانچه پیش از پایان ساعت اعلام شده، کلیه اعضاء یانمایندگان تام الاختیار آنان [طبق لیست مربوطه] رای خود را اعمال نموده باشند، نماینده مقام دعوت کننده می‌تواند مطابق ماده۲۱ این دستورالعمل اقدام کند.

نحوه شمارش آرای صندوق و تنظیم صورتجلسه

ماده ۲۱) پس از پایان زمان رأی گیری، صندوق رأی توسط نماینده مقام دعوت کننده حسب مورد تحت نظارت بازرس تعاونی [یا نماینده وی] یا اداره کل تعاون كار ورفاه اجتماعي  [یا نماینده آن] یا هر دو بازگشایی و برگه‌های رای شمارش و سپس مهر و موم خواهد شد. نتیجه رأی گیری باید ظرف یک ساعت پس از مشخص شدن با ارسال نمابر به اداره تعاون کارورفاه اجتماعی شهرستان مربوطه و مقام دعوت کننده اطلاع داده شود؛ سپس در فرم‌های شمارش آراء ثبت و صورتجلسه‌ای دائر بر جریان رأی‌گیری و نتیجه مربوطه [با ذکر مشخصات سجلی داوطلبین وتعداد آراء مربوطه] تنظیم و با امضای نماینده مقام دعوت کننده و نماینده بازرس و نماینده وزارت یا اداره کل تسلیم مقام دعوت کننده گردد.

تبصره – دارندگان آراء بیشتر [به تعداد نمایندگان سهمیه حوزه مربوطه]، نماینده اصلی وبقیه داوطلبان باهرتعداد رای، نمایندگان علی البدل محسوب می‌شوند و جانشینی آنها به ترتیب تعداد آراء کسب شده خواهدبود.

 نحوه انتخاب نمایندگان سهامداران غیر عضو

ماده ۲۲) هر يك از سهامداران غير عضو مي‌تواند استفاده از حق خود براي حضور و اعمال رأي در مجمع عمومي را به سهامدار غير عضو و يا شخص ثالث با وكالت واگذار كند، در اين صورت به استثناي سهامدار غير عضوي كه اصالتاً حداقل ده درصد كل آراي تعاوني را دارد و يا وكيل وي كه هيچ يك از آنها نمي‌تواند وكيل ديگري هم باشد، در ساير موارد قبول وكالت و اعمال رأي وكيل تا ده درصد كل آرا مجاز است.

نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

برگزاری مجمع عمومی [مرحله دوم]

ماده ۲۳) برای تشکیل مجمع عمومی [مرحله دوم]، باید انتخابات [مرحله اول] برگزارشده باشد. درصورت عدم تعیین یاکسری تعداد نمایندگان در هر حوزه [به هردلیل] و عدم وجود نمایندگان علی‌البدل به تعداد مورد نیاز در همان حوزه، مقام دعوت کننده مکلف است تا ۱۰ روز قبل از تشکیل مجمع عمومی، انتخابات مرحله اول را به روش مربوطه [برگزاری جلسه یا استقرار صندوق رأی] فقط برای حوزه‌هایی که تعداد نمایندگان اصلی و علی‌البدل آنها کافی نباشد برگزار نماید.

تبصره- برای تجدید انتخابات در حوزه‌های مذکور،حداقل فاصله زمانی تاریخ دعوت تا برگزاری انتخابات  ۵ روز
خواهد بود.

ماده ۲۴) مجمع عمومی [مرحله دوم] با حضور نمایندگان منتخب مرحله اول و با رعایت آئین‌نامه نحوه تشکیل مجامع عمومی برگزار می‌شود.

تبصره۱– نمایندگان باید رأساً در مجمع عمومی حضور یافته و اعمال رأی نمایند. هر نماینده بدون در نظر گرفتن تعداد آراء مربوطه [مرحله اول] و یا حوزه انتخابیه فقط دارای یک رأی در مجمع عمومی است.

تبصره۲- نمایندگان برای حضور در مجمع بایستی مدرک شناسایی معتبر ارائه نمایند تا مقام دعوت کننده ضمن احراز هویت آنها و تطبیق مشخصات مربوطه با فهرست منتخبین، مجوز حضور صادر نماید.

ماده ۲۵) علاوه بر اشخاص موضوع ماده ۱۷ آئین‌نامه نحوه تشکیل مجامع عمومی، اشخاص ذیل می‌توانند بدون داشتن حق رأی در مجمع عمومی حضور یابند.

۱-  اعضایی‌که داوطلب عضویت در هیأت مدیره و بازرسی تعاونی هستند و بعنوان نماینده انتخاب نشده‌اند.

۲-  عضو یا اعضایی که موضوع اخراج آنها در دستور کار مجمع است.

۳-  عضو یا اعضای هیأت مدیره وبازرس یابازرسانی که عزل آنها در دستور کار مجمع است.

ماده ۲۶) جلسه مجمع عمومی عادی [مرحله دوم] در نوبت اول با حضور اکثریت تعداد کل نمایندگان رسمیت می‌یابد و در صورت عدم حصول نصاب مذکور، نوبت دوم با هر تعداد رسمی خواهد بود. مجمع عمومی فوق‌العاده نیز در نوبت اول با حضور حداقل دو سوم تعداد کل نمایندگان رسمیت می‌یابد و در صورت عدم تحقق نصاب مذکور، نوبت دوم با اکثریت رسمیت خواهد داشت و چنانچه در نوبت دوم نیز نصاب حاصل نشود، نوبت سوم با حضور هر تعداد رسمی است.

تبصره- برای رسمیت مجمع عمومی [مرحله دوم]، رعایت تبصره ۱ ماده ۲۱ آئین‌نامه نحوه تشکیل مجامع عمومی درخصوص تعداد هیأت رئیسه الزامی است.

نحوه تشکیل مجامع تعاونی توسعه و عمران شهرستانی

سایر مقررات شرکت تعاونی

ماده ۲۷) درصورتیکه نماینده‌ای قصد انصراف از سمت نمایندگی را داشته باشد بایستی استعفاء خود را کتباً به هیأت مدیره شرکت تسلیم نماید.

ماده ۲۸) در صورت فوت، استعفاء یا ممنوعیت قانونی هر یک از نمایندگان، مقام دعوت کننده مجمع عمومی از هر عضو علی‌البدل همان حوزه بترتیب آراء بیشتر دعوت خواهد کرد که در جلسه مجمع عمومی حضور یابد.

ماده ۲۹) ادارات تعاون کار ورفاه اجتماعی شهرستانهاي محل برگزاری جلسات مرحله اول یا استقرار صندوقهای رأی،  به درخواست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی محل ثبت تعاونی [و یا وزارت] موظفند بر انتخابات بطریق مقتضی نظارت کرده و نسخه‌ای از صورتجلسات مربوطه را به همراه اظهارنظر کتبی خود به اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی محل ثبت تعاونی / وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی ارسال نمایند.

ماده۳۰)  چنانچه علیرغم انتشار آگهی و انجام تشریفات مرحله اول، برگزاری جلسه یااخذرای دریک یا چند حوزه به هر دلیل محقق نگردد، یااینکه برغم برگزاری جلسه و رسمیت آن یا استقرارصندوق رای،انتخابات برگزارنشده یاناتمام بماند، مقامات مربوطه [حسب مورد] مکلفند صورتجلسه‌ای درخصوص موضوع با ذکر دلایل عدم برگزاری انتخابات تنظیم و پس از امضاء، تسلیم مقام دعوت کننده نمایند.

تبصره- آراء حوزه هایی که انتخابات آنها ناتمام مانده، قابل شمارش نخواهد بود.

ماده ۳۱ ) سایر موارد مربوط به برگزاری مجمع عمومی [مرحله دوم] طبق آئین‌نامه نحوه تشکیل مجامع عمومی موضوع تبصره ۳ ماده ۳۳ قانون بخش تعاونی می‌باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست