نحوه ثبت یک اتحادیه شرکت تعاونی در سامانه
ایجاد اتحادیه تعاونی و شرایط لازم
اتحادیه تعاونی، یک سازمان غیرانتفاعی است که از طریق تعاون و همکاری بین افراد و گروهها، در برابر نیازها و مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی میایستد. هدف اصلی اتحادیههای تعاونی، ترویج تعاون در جامعه و بهبود شرایط اقتصادی اعضا است. برای تشکیل اتحادیههای تعاونی، حداقل یک تعداد اعضا لازم است. این حداقل تعداد اعضا به وابستگی به نوع اتحادیه مختلف ممکن است تغییر کند.
سهام اتحادیه تعاونی و اهمیت آن
اتحادیه تعاونی به واسطه عضویت اعضا و سهامداری آنها تشکیل میشود. در اتحادیههای تعاونی، هر عضو سهامی دارد. که نشاندهنده حقوق و تعهداتش درون اتحادیه است. سوابق سهامداری اعضا، قوانین و مقررات ارائه شده توسط اتحادیههای تعاونی را متحمل میشود. سهامداری در یک اتحادیه تعاونی به عنوان قوانین و مقررات تشخیص داده شدهاند. که عضویت را تضمین میکند. و حریم خصوصی و حقوق اعضا را حفظ میکند. در اتحادیه ها و شرکت های تعاونی را می توان حداقل سهام اعضا رو 1 سهم بنویسید.
مقاله نظارت اتحادیه تعاونی مرتبط با این مطلب می باشد.
شرایط لازم برای تشکیل یک اتحادیه تعاونی چیست؟
برای تشکیل یک اتحادیه تعاونی به شرایط خاصی نیاز است.
اولاً، تعداد حداقل اعضا باید بیشتر از حداقل تعدادی باشد که برای تشکیل یک اتحادیه تعاونی تعیین شده است. همچنین، اعضا باید به روش ثبت نام کنند. و متعهد به انجام وظایف و تعهدات اعضای اتحادیه باشند. اتحادیه تعاونی باید یک هیئت مدیره منتخب داشته باشد. و مسئولیتهای خاصی بر عهده این هیئت قرار دارد. همچنین، یک سرمایه اولیه نیاز است که به عنوان تأمین اولیه برای عملکرد اتحادیه تعاونی استفاده میشود. با وجود توضیحات فوق قانون بخش تعاون حداقل اعضای تشکیل اتحادیه و شرکت تعاونی را 7 عضو قرار داده است.
سرمایه اتحادیه تعاونی و اهمیت آن
سرمایه پایه یک اتحادیه تعاونی تأسیسی است. که برای تامین امکانات و اعتبارات لازم برای راه اندازی و بهرهبرداری از اتحادیه تعاونی استفاده میشود. سرمایه اتحادیه تعاونی میتواند از طریق سرمایهگذاری اعضا، وام ها، سهام داری ها و درآمدهای مرتبط با فعالیتهای تعاونی تأمین شود. اهمیت سرمایه برای یک اتحادیه تعاونی این است که امکان اجرای برنامهها و پروژههای تعاونی را فراهم میکند. و همچنین تضمین مالی و رشد پایدار اتحادیه را تضمین میکند. سرمایه اتحادیه تعاونی نباید از 1050000 تومان کمتر باشد.
مشاوره ثبت اتحادیه تعاونی
جهت ثبت و تشکیل یک اتحادیه تعاونی، نماینده تعاونی ، به جهت ثبت و تشکیل یک اتحادیه تعاونی باید به صفحه نخست سایت مرجع مراجعه کنید. و بر روی آیکن ثبت تعاونی کلیک کنید. در اینجا می توانید فرم مربوطه را تکمیل کنید. بعد از تکمیل فرم، اگر اطلاعات وارد شده صحیح باشند، کد ملی فرد و کد پیگیری آن فرد در نظر گرفته می شود. و همچنین یک کد پیگیری به شماره موبایل نماینده ارسال می شوند. در صورتی که قصد تماس با کارشناس تک نیک ثبت دارید، می توانید روی دکمه “مشاوره رایگان” در صفحه نخست سایت تک نیک کلیک کنید. صفحه مورد نظر را مشاهده کنید. در اینجا می توانید به راحتی با کارشناس تماس بگیرید. و سوالات خود را از او بپرسید. یا بطور مستقیم به شماره 09189414281 تماس حاصل فرمایید.
ثبت سامانه تشکیل اتحادیه تعاونی
جهت ثبت و تشکیل یک شرکت تعاونی نماینده تعاونی با مراجعه به صفحه نخست کلیک روی آیکن ثبت تعاونی فرم مربوطه را تکمیل می نمایند.
بعد از تکمیل فرم در صورتی که اطلاعات وارد شده صحیح باشد. کد ملی فرد به عنوان نام کاربری در نظر گرفته می شود. و همچنین کد پیگیری و گذرواژه به شماره موبایلی که در سامانه مخابرات به نام نماینده باشد پیامک خواهد شد.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت اتحادیه تعاونی در سامانه ثبت شرکت ها
موارد ذیل از مدارک مورد نیاز ثبت شرکت تعاونی و اتحادیه آن می باشند.
۱- اساسنامه مصوب
۲ – دعوتنامه تشکیل اولین مجمع عمومی عادی.
چنانچه در نوبت دوم برگزار شده باشد. دعوتنامه نوبت اول و دوم و صورتجلسه منفی نوبت اول همه باید ضمیمه شود.
3- صورتجلسه اولین مجمع عمومی عادی مبنی بر تصویب اساسنامه و انتخاب اولین هیأت مدیره بازرس یا بازرسان.
۴- رسید پرداخت وجه لازم التأدیه سرمایه تعاونی طبق اساسنامه
۵- مدارک مربوط به تقویم و تسلیم آن مقدار از سرمایه که به صورت غیر نقدی بوده است.
۶ – فهرست اسامی و مشخصات داوطلبان تشکیل تعاونی
7 – فهرست اسامی حاضران در اولین مجمع عمومی عادی که حاوی امضای آنها باشد.
8- قبولی کتبی اعضاء اولین هیأت مدیره و بازرس یا بازرسان.
۹- صورتجلسه اولین جلسه هیأت مدیره مبنی بر انتخاب رئیس ، نائب رئیس و منشی هیأت مدیره تعییت صاحبان امضاهای مجاز و اسامی و مشخصات آنها و انتخاب مدیر عامل
۱۰ – فهرست اسامی و مشخصات و نشانی اعضاء اولین هیأت مدیره و بازرس یا بازرسان اعم از اصلی و علی البدل و مدیر عامل که حاوی امضاء آنها باشد.
با بررسی مدارک فوق وزارت مجوز ثبت تعاونی را به همراه مدارک و اوراق مذکور جهت تحویل به مرجع ثبت به وکیل یا نماینده شرکت ارائه می دهد.
مدارک لازم جهت ارائه به مرجع ثبت شرکتها
برای ثبت انواع شرکت تعاونی مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکتهای تعاونی بر اساس ماده (۵۱) قانون بخش تعاونی شامل
موارد زیر است :
۱- مجوز ثبت صادره از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
۲- یک نسخه کامل از مدارک تسلیم شده به وزارت اداره کل / اداره برای اخذ مجوز ثبت.
۲- تقاضانامه و شرکتنامه که به صورت اوراق چاپی توسط اداره ثبت شرکتها تهیه شده و در اختیار متقاضیان ثبت شرکت قرار می گیرد. تا بوسیله آنها تکمیل شود. پس از تحویل مدارک به مرجع ثبت شرکتها ثبت شرکت تعاونی ضمن آگهی در روزنامه رسمی به اطلاع عموم می رسد.
تغییر نقش کم نسبت به انتخاب نقش خود اقدام نمایید. با انتخاب هر نقش کارتابل متناسب با آن برای فرد بارگذاری خواهد شد.