دعوت موسسین قبل از تشکیل مجمع عمومی

مراحل ثبت شرکت در سامانه

 

در این مقاله توضیحات کاملی از مراحل ثبت شرکت ها در سامانه شرح داده شده است. امیدواریم که براتون مفید باشه.

مشاوره ثبت شرکت

ثبت شرکت: در سال های اخیر سیاست اقتصادی کشور در چهارچوب برنامه های توسعه اقتصادی به طرف خصوصی سازی گام بر داشته و واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی مستلزم آن است که افراد به ثبت شرکت های مختلف مبادرت نمایند. و با انجام فعالیت های تجاری در نظر گرفته شده باعث کاهش تصدی گری دولت در امورات اقتصادی شوند. این امر بر عهده اداره ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری می باشد. تا شرکت ها با طی مراحل اداری مطابق مقررات و مواد قانونی به ثبت برسند. مشاوران و کارشناسان ما ( تک نیک ثبت ) بصورت کاملا تخصصی شما را در ثبت شرکتتان همراهی خواهند کرد. 

ثبت شرکت در سامانه 850x500 - مراحل ثبت شرکت در سامانه
مراحل ثبت شرکت در سامانه

مراحل ثبت اینترنتی شرکت

بر اساس قوانین وضع شده هرگونه فعالیت اقتصادی در حال انجام به صورت شراکتی نیازمند ثبت شخصیت حقوقی است. برای مثال فعالیت در قالب نمایندگی از همه انواع شرکت های معتبر، انجام امور پروژه ای مانند موارد پیمانی و هر نوع فعالیت اجتماعی، فرهنگی، آموزشی همه نیاز به ثبت یک شخصیت حقوقی دارند. به لحاظ عامیانه شرکت همان شراکت و شریک شدن دو یا چند نفر می باشد. شرکت در واقع انجمن یا بنگاه تجاری است. که دو یا چند شخص حقیقی و حقوقی و یا ترکیبی از هر دو تشکیل می دهند.

این شراکت موجب نوعی همکاری و مشارکت قراردادی بین افراد با توجه به میزان سهم هر یک از آنان می شود. در پایان نیز به نسبت سهم و درصد سرمایه گذاری، سود حاصل از سرمایه گذاری بین آنها تقسیم می گردد.

تعریف شرکت ها تجاری

ثبت تک نیک،ثبت شرکت،مراحل ثبت شرکت در سامانه

شرکت های تجاری و شرکت های مدنی تقسیم می گردند. شرکتهای تجاری، به شرکت های قراردادی و عقدی اطلاق می شود. که به واسطه ضوابط و قوانین تجاری و مالی، به عملیات تجاری، سرمایه گذاری وگرفتن سهام همراه با سودی معین می پردازند

با توجه به تجاربی که داریم، مقدار زمان لازم برای ثبت شرکت را به سه مرحله تقسیم می نماییم. که برایتان به تفصیل خواهیم گفت:

انواع شرکتها در قانون تجارت

مراحل ثبت شرکت در سامانه

بطور کلی هفت نوع شرکت وجود دارد:

شرکت سهامی خاص و عام

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت تعاونی

شرکت تضامنی

 شرکت مختلط غیر سهامی

 شرکت مختلط سهامی

شرکت نسبی

نحوه ثبت شرکت ها در سامانه

پس از اخذ تصمیم در رابطه با نوع شرکت و بسته به تعداد شرکاء برای شروع کار می توانید. نسبت یه ثبت شرکت و از طریق سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری مراحل ثبت خود را آغاز نمایید. بدین ترتیب که در سامانه مذکور ثبت نام کرده و روال را مطابق سیستم طی می نمایید. پیش از شروع فرایند بهتر است. مدارک مورد نیاز اعم از تصمیم در مورد انتخاب نام شرکت (۵ انتخاب)، موضوع و فعالیت شرکت، آدرس و محل شرکت (همراه با کدپستی) و سرمایه اولیه را فراهم کنید.

حداقل اعضاء برای ثبت یک شرکت

حداقل اعضاء برای ثبت یک شرکت دو نفر می باشد. و یک نفر به تنهایی قادر به انجام نمی باشد. جهت شرکت در مناقصات و گرفتن پروژه هایی که کارفرمای آنها دولتی می باشد. شخص حقیقی قادر به اخذ مناقصه نمی باشد. و حتما باید تحت عنوان شرکت یا شخصیت حقوقی شرکت کنند. اغلب عنوان های افتتاح شرکت، شرکت سهامی خاص ، شرکت با مسئولیت محدود و شرکت تعاونی می باشد.

مراحل ثبت سامانه ای شرکت ها

در ادامه، مراحل لازم برای ثبت شرکت ها به صورت اینترنتی بدین شکل است:

مرحله اول: در گام اول اطلاعات عمومی شرکت ها مثل نوع شرکت، نام استان، سال مالی ثبت، شهر و محل فعالیت، شماره و آدرس باید وارد شود.

مرحله دوم: پس از ثبت اطلاعات عمومی شرکت، باید اطلاعات مربوط به متقاضی را تکمیل کنید. در گام دوم اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی و دیگر مشخصات شناسنامه ای باید تکمیل گردد.

در صورتی که تعداد متقاضیان از یک نفر بیشتر باشد. اطلاعات آن ها نیز وارد می گردد. همچنین وکیل یا اصیل بودن متقاضی در این قسمت مشخص می شود.

مرحله سوم: پس از ثبت اطلاعات مربوط به متقاضیان در گام دوم و ثبت آن، در گام سوم نوبت به انتخاب اسم شرکت می رسد. در این مرحله باید پنج اسم را از قبل انتخاب کرده باشید.

ایجاد و پایان شخصیت حقوقی شرکت سهامی
ادامه مطلب

آن ها را وارد می کنید تا یکی از آن ها انتخاب شود. باید توجه داشته باشید که اسم هایی را که پیشنهاد می کنید از قبل نباید توسط شخص دیگری ثبت شده باشد.

برای اطلاع از انتخاب نشدن اسم، باید آن را استعلام بگیرید.

با توجه به نکات ذکر شده، انتخاب اسم شرکت مورد نظر، مرحله مهمی می باشد. و در موفقیت و آینده آن شرکت و کسب و کار تاثیر زیادی دارد. باید اسمی مناسب و کوتاه و ماندگار انتخاب کنید. تا همه بتوانند آن را تلفظ کنند و بخاطر بسپارند.

سامانه ثبت شرکت ها و موسسات

مرحله چهارم : در مرحله بعد که نوبت به گام  چهارم می رسد، باید حوزه فعالیت شرکت را انتخاب نمایید. حوزه فعالیت از قبل باید تعیین شده و در این مرحله فقط در سایت ثبت گردد.

سامانه در این مرحله چند حوزه پیشنهادی را ارائه می کند که باید از بین آن ها یکی را انتخاب نمایید.

مرحله پنجم : پس از انتخاب حوزه فعالیت شرکت، در گام پنجم باید در خصوص میزان سرمایه اولیه شرکت و میزان آورده هر عضو تصمیم گیری کنید.

این مرحله نیز اهمیت زیادی داشته، چرا که میزان سرمایه اولیه شرکت، ارزش و اعتبار شرکت را تعیین می کند.

مرحله ششم : در مرحله بعد، مدیران شرکت باید اعضای هیات مدیره و افراد کلیدی شرکت را تعیین نمایند. سمت هر کدام از این اعضاء باید با بعضی از اطلاعات هویتی شان ثبت گردد.

اگر تعداد افراد بیش از حد معینی باشد، باید فرم مشخصی را در سامانه دانلود کرده و نام های خود را در آن وارد نمایند.

در این بخش اطلاعاتی مثل اطلاعات شناسایی، آدرس پستی و اطلاعات تماس افراد باید ثبت گردد. بنابراین لازم است این اطلاعات را از قبل جمع آوری کرده باشید. همچنین اطلاعات دیگری هم چون میزان سهام و مسئولیت هر یک از آنان تعیین می گردد.

مرحله هفتم : در صورتی که شرکت شعبه ای داشته باشد، در این مرحله باید اطلاعات مربوط به آن را وارد نمایید. که معمولا شرکت ها در ابتدای تشکیل، شعبه دیگری ندارند. اگر شعبه نداشته باشد، گزینه عدم وجود شعبه را انتخاب نمایید.

مرحله هشتم : در این مرحله باید آگهی شرکت را برای اطلاع رسانی در یک روزنامه کثیرالانتشار به چاپ رسانید.

 

سامانه ثبت شرکت ها 850x500 - مراحل ثبت شرکت در سامانه
راهنمای سامانه ثبت شرکت ها

راهنمای سامانه ثبت شرکت ها

مرحله نهم:  اساسنامه شرکت در این مرحله وجود دارد.  با توجه به اطلاعات تکمیل شده، سامانه، اساسنامه شرکت را به شما نشان داده می شود. در این مرحله باید اطلاعاتی که به ویرایش نیاز دارند را اصلاح کنید.

در این مرحله یک سری قوانین نمایش داده می‌شود که بهتر است آنها را با دقت مطالعه نمایید. لازم است اطلاعات اساسنامه را در این مرحله به خوبی مطالعه نمایید. تا در صورت اشتباه آن را ویرایش کنید.

مرحله دهم: پس از طی کردن کلیه مراحل، همه مدارک مورد نیاز خود ازجمله بعضی اسناد، مدارک مربوط به اساسنامه، شرکتنامه و مدارک مربوط به اعضای هیات مدیره را ارائه می کنید.

پس از آن با استفاده از کد ثبت شده شرکت می توانید یک آگهی نیز در روزنامه رسمی به چاپ برسانید.

باید توجه کنید که باید اصل یا کپی آن شماره از روزنامه را نزد خود داشته باشید. چون مشخصات مربوط به شرکت در آن ثبت شده و دارای ارزش حقوقی زیادی است و همچنین در برای انجام بعضی امور نیاز است.

مراحل ثبت شرکت های تجاری

ثبت تک نیک،ثبت شرکت،مراحل ثبت شرکت در سامانه

طبق دستورالعمل ارسالی از طرف سازمان ثبت شرکت ها، مبنی بر به کارگیری فناوری های نوین و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی، انجام امور مربوط به ثبت تاسیس و تغییرات شرکت ها و موسسات غیرتجاری از طریق سامانه ثبت شرکت ها به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir صورت می پذیرد. متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه مذکور، شرکت خود را به ثبت برسانند.
مراحل ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت ها به چه صورت می باشد؟ این یک پرسشی پرتکرار متقاضیان است. ما در این مطلب برای پاسخ به این سوال پرتکرار و همچنین آشنایی بیشتر شما با مراحل کلی ثبت در اداره مذکور، برآنیم تا مراحل ثبت اینترنتی شرکت را در چند مرحله ساده و به صورت کامل شرح دهیم. 

تعداد اعضای هیئت مدیره
ادامه مطلب

مرحله اول

مدارک لازم برای ثبت شرکت

توسط متقاضی 

شاید برای شما جالب باشد که بگوییم این مرحله معمولا بیشترین زمان ثبت شرکت را به خود اختصاص می دهد. چرا که تجربه به ما ثابت کرده است. ولی تک نیک ثبت این مرحله را به کمترین زمان ممکن کاهش داده است. زیرا ما برای کاهش زمان این مرحله یک برگ جدول را تنظیم کرده ایم. که از طریق (واتساپ یا ایمیل و یا در صورت تمایل متقاضی بصورت حضوری) تحویلشان می دهیم. این جدول تمامی مواردی که لازم است از متقاضی اخذ گردد را شامل می شود.

ازجمله مشخصات اعضاء، سمت، کد پستی و غیره… می باشد. و پس از تکمیل آن توسط متقاضی کارشناسان ثبت ما در اسرع وقت و با ملاحظات دقیق برای تاسیس شرکت وارد سامانه کرده و منتظر تایید سامانه ای اداره ثبت شرکتها می مانیم.

مراحل سامانه ای ثبت شرکت

ثبت تک نیک،ثبت شرکت،مراحل ثبت شرکت در سامانه

پس از اخذ تصمیم در رابطه با نوع شرکت و بسته به تعداد شرکا برای شروع کار می توانید نسبت یه ثبت شرکت و از طریق سامانه اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری مراحل کار را آغاز کنید. بدین ترتیب که در سامانه مذکور ثبت نام کرده و روال را مطابق سیستم طی می کنید. پیش از آغاز فرایند بهتر است مدارک مورد نیاز اعم از تصمیم در مورد نام شرکت (۵ انتخاب)، موضوع و فعالیت شرکت، آدرس و محل کار شرکت (همراه با کدپستی) و سرمایه اولیه را فراهم نمایید.

حداقل اعضا برای ثبت یک شرکت دو نفر می باشد. یک نفر به تنهایی قادر به انجام نمی باشد . جهت شرکت در مناقصات و گرفتن پروژه هایی که کارفرمای آنها دولتی می باشد شخص حقیقی قادر به اخذ مناقصه نمی باشد و حتما باید تحت عنوان شرکت یا شخص حقوقی شرکت کنند . اغلب عنوان های افتتاح شرکت ، شرکت سهامی خاص ، شرکت با مسئولیت محدود و شرکت دانش بنیان میباشد

مرحله دوم

ثبت شرکتها

بررسی مدارک

ثبت شرکتها و روزنامه رسمی

پس از تایید مرحله اول توسط اداره ثبت شرکتها، ما کلیه صورتجلسات و اساسنامه و دیگر اوراق را از سامانه استخراج می نماییم. پس از افتتاح حساب به مبلغ حداقل 100 هزار تومان و امضای اوراق (کلیه صورتجلسات،اساسنامه، اظهارنامه و دیگر مدارک) توسط متقاضی و این باره اوراق را از طریق پست پیشتاز به اداره ثبت شرکتها ارسال فیزیکی می نماییم. در این مرحله حدود 3 روز زمان می برد.

مرحله سوم

نحوه بررسی مدارک و انجام روزنامه ها در ثبت شرکت

در این مرحله منتظر بررسی مدارک فیزیکی و هم محتوای سامانه ای اداره ثبت شرکتها می مانیم. کارشناسان اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری مدارک ارسالی متقاضیان را بررسی نموده و در صورت نبودن نقص در مدارک و محتوای سامانه ای، آن اداره پیش نویس تاسیس شرکت را از طریق سامانه صادر می نماید.و نسبت به تخصیص شماره ثبت و شناسه ملی به شرکت تقاضا شده اقدام نمایند. و پس از آن نماینده شرکت به اداره ثبت اسناد شهرستان جهت اخذ  مجوز روزنامه مراجعه می نماید. در این مرحله شرکت شما به ثبت رسیده است. و تنها انجام روزنامه رسمی و روزنامه کثیر الانتشار می ماند که این روزنامه ها را می توان در کمتر از یک روز انجام داد.

تا این مرحله هزینه کل ثبت در سایت های ثبت شرکت خیلی متفاوت است. ولی در سایت تک نیک شاید بگم کمترین تعرفه ثبتی در کل کشور می باشد. زیرا تعرفه ثبتی ما کمتر از روزنامه های (روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار) تاسیس شرکت می باشد. کافیست امتحان کنید.

ثبت تک نیک،ثبت شرکت،مراحل ثبت شرکت در سامانه

کلیه مراحل ثبت تاسیس شرکت را ما می توانیم در کمتر از یک هفته انجام دهیم.

جهت تماس با کارسناس ما : 09189414281

 

شرکت تعاونی تک نیک با هدف تسهیل در امور اداری شرکتها و موسسات، حسابداری و مالیاتی و مشاوره کسب و کار فعالیت خود را از سال 94 آغاز نموده است. ثبت تک نیک همواره کوشیده است خدمات خود را به بهترین شکل ممکن در سریعترین زمان به انجام برساند و مشاوری امین برای مدیران و کارآفرینان عزیز کشورمان باشد.

آدرس :

ایلام، شهرستان دهلران، منطقه 3 ، خیابان خبرنگار ، پلاک 7 

تلفن: 09184220933  — 09189414281

         

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
X

آخرین مقالات

فهرست مطالب

خبر نامه

اولین نفری باشید که از مقاله‌ها و تخفیف‌های ویژه مطلع می‌شوید.

تماس با تک نیک ثبت

با تیم تک نیک ثبت - مراحل ثبت شرکت در سامانه