مراحل ثبت شرکت ارزان قیمت
آشنایی با جزئیات مراحل ثبت شرکت، با سامانه ای شدن مراحل ثبت” کار ساده ای در پیش رو خواهید داشت. چرا که در هر مرحله و هر زمانی قادر خواهید بود مراحل را به سادگی طی نمایید. در ادامه بحث با ما همراه باشید تا در خصوص تمامی مراحل ثبت شرکت” اطلاعات کاربردی را در اختیار شما قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت تک نیک مراجعه نمایید.
آشنایی با جزئیات مراحل ثبت شرکت
اگر قصد ثبت شرکت خود را دارید، باید قبل از هر گونه اقدامی با تمام مراحل آن به خوبی آشنا باشید. که در حین انجام کار با مشکلی در این خصوص روبرو نشوید. اگر به طور کامل آگاهی نداشته باشید، قطعا مراحل را به درستی انجام نخواهید داد. و درخواست شما بارها و بارها رد خواهد شد.
همچنین شما برای هر بار در خواست هزینه هایی را صرف خواهید کرد، که در هر بار اشتباه و خطا ممکن است مجبور شوید تمامی مراحل را مجددا تکرار کنید. بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدامی جهت ثبت شرکت به خوبی با تمام مراحل آن آشنایی باشید. تا بتوانید بدون هیچ مشکلی این مراحل را طی کنید.
آشنایی با انوع شرکت
در مرحله ابتدایی جهت “ثبت شرکت” باید نوع شرکت را مشخص کنید. به طور کلی شرکت ها طبق قوانین تجارت تقسیم بندی می شوند. که شامل موارد زیر هستند:
- شرکت تعاونی
- شرکت غیر مختلط سهامی
- شرکت مختلط سهامی
- شرکت نسبی
- شرکت تضامنی
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت سهامی خاص
هریک از شرکت هایی که نام برده شد.” وظایف مخصوص به خود را دارند و عملکرد هر کدام با یکدیگر متفاوت است. در نتیجه باید بر اساس فعالیت تجاری شرکت” نوع مناسبی را برای آن انتخاب نمایید.
آشنایی با تک تک مراحل ثبت شرکت
انتخاب نوع شریک برای شرکت
یکی از جزئیات مراحل ثبت شرکت” تعیین شریک برای شرکت است. بر اساس قوانینی که برای ثبت وجود دارد، نمی توانید به نام یک نفر و بدون هیچ شریکی درخواست خود را ثبت کنید. در برخی از شرکت ها باید حداقل 2 نفر شریک وجود داشته باشند.
در صورتی که می خواهید به تنهایی شرکتی را تاسیس کنید” می توانید از دوستان قابل اعتماد خود بخواهید که به عنوان شریک اسم آنها در سامانه به ثبت برسد.
تعیین کردن مدت زمان و موضوع فعالیت شرکت
از دیگر مراحلی که باید به آن دقت داشته باشید، مدت زمانی است که قصد فعالیت در شرکت را دارید. در واقع هنگام ثبت، مدت زمان آن باید اعلام شود. ممکن است برخی به مدت 5 سال تمایل به فعالیت داشته باشند و برخی دیگر به مدت نامحدود. در هر دو صورت ثبت شرکت امکان پذیر خواهد بود.
علاوه بر این باید موضوع شرکت را در راستای فعالیتی که انجام می دهد، مشخص کنید مانند صادرات و واردات. برخی از موضوع فعالیت ها نیاز به اخذ مجوز دارند. اگر موضوع فعالیت شما این چنین است، باید جهت اخذ مجوز هر چه زودتر اقدام نمایید.
تعیین هویت سهامداران و آدرس شرکت
یکی دیگر از جزئیات مراحل ثبت شرکت، مشخص کردن آدرس شرکت است. هنگامی که شما به سامانه های موجود در ثبت شرکت وارد می شوید باید کد پستی معتبری برای آدرس شرکت داشته باشید. این نکته را به یاد داشته باشید که باید آدرسی که وارد سامانه می شود، تجاری باشد .
سپس باید هویت تمامی سهامداران و اعضاء هیات مدیره در شرکت مشخص شود. چرا که مدارک شناسایی آنها باید در سامانه و پرونده های مربوطه به ثبت برسند. پس از تکمیل کردن این موارد به مراحل نهایی برای ثبت شرکت نزدیک خواهید شد.
انتخاب نام مناسب برای شرکت
یکی دیگر از جزئیات مراحل ثبت شرکت که بسیار مرحله مهمی محسوب می شود. انتخاب نامی مناسب برای شرکت است. در این مرحله باید در هنگام انتخاب اسم شرکت دقت داشته باشید، چرا که در صورت تکراری بودن نام پیشنهادی شما رد می شود.
ابتدا باید استعلام هایی را از نام شرکت های به ثبت رسیده دریافت کنید. که نام های تکراری و همانند با آنها انتخاب نکنید. همچنین نامی که انتخاب می کنید باید متناسب با قوانین و فرهنگ کشورمان باشد و بدون ذکر شرکت حداقل سه بخش باشد.
در سامانه های مربوطه 5 ردیف برای نام های پیشنهادی شما قرار داده شده است، که به ترتیب اولویت باید نام ها را در سامانه وارد نمایید. در صورتی که هر کدام از آنها مورد تایید باشد شرکت به همان نام به ثبت خواهد رسید. این نکته را در خاطر خود بسپارید که ثبت شرکت به عنوان ثبت هویتی برای محصول شما نیست. با ثبت شرکت هویت حقوقی خود را با دیگر افراد متمایز می کنید.
آشنایی با جزئیات مراحل ثبت شرکت
مشخص کردن سهام اعضاء و سرمایه اولیه شرکت
در این مرحله از ثبت شرکت، در سامانه به نام سرمایه شخص حقوقی ثبت شده است. افراد باید در این قسمت حداقل سرمایه مورد نظر خود را مشخص کنند. حداقل سرمایه با مسئولیت محدود 100 هزار تومان است. همچنین در قسمتی از سامانه باید نام هر یک از شرکاء با میزان سرمایه ای که در شرکت دارند به طور کامل ذکر شود.
انتخاب روزنامه کثیر الانتشار برای شرکت
یکی دیگر از جزئیات مراحل ثبت شرکت این است که باید یک روزنامه کثیر الانتشار را انتخاب کنید. و تمامی تغییرات و تحولاتی که در شرکت رخ داده است را در آن روزنامه به چاپ برسانید. پس از آن باید مواردی مانند شرکت نامه- اساسنامه-صورتجلسه- اظهارنامه و تقاضانامه تنظیم شوند.
برای انجام این امور نیاز است با افرادی که تخصص لازم در این زمینه را دارند، مشورت داشته باشید. چرا که انجام آنها امری بسیار مهم و تخصصی است. در نهایت باید با دقت کامل تک تک مراحل ثبت شرکت انجام گیرد.
در نتیجه هنگام ثبت شرکت قبل از هرگونه اقدامی باید به تمامی مراحل ثبت شرکت به خوبی آگاهی داشته باشید. که بدون مواجه شدن با مشکلی بتوانید درخواست خود را به ثبت برسانید. هنگامی که شما با تمامی مراحل به خوبی آشنا باشید. در زمان و هزینه شما مسلما صرفه جویی می شود.
مراحلی که برای ثبت شرکت باید طی کنید
همانطور که گفته شد جهت ثبت شرکت به صورت قانونی باید برخی از مراحل را طی کنید که در نهایت تاییدیه های لازم دریافت شود. مراحل اصلی ثبت شرکت شامل موارد زیر می باشد:
مرحله اول
انتخاب نوع شرکت
در مرحله ابتدایی باید مشخص کنید که در چه نوع شرکتی مشغول به فعالیت هستید. انواع شرکتها در قانون تجارت مشخص شده است.
هر یک از شرکت های فوق الذکر دارای مسئولیت های متفاوتی هستند. در واقع شما باید طبق حوزه فعالیت خود نوع مناسبی را انتخاب کنید.
مرحله دوم
انتخاب شریک برای شرکت
در مرحله دوم باید یک شریک را برای همکاری خود در شرکت انتخاب کنید. طبق قوانینی که وجود دارد به تنهایی نمیتوانید یک شرکت را تاسیس و ثبت کنید. در برخی از شرکتها حداقل نفراتی که به عنوان شریک انتخاب میشوند، تنها دو نفر هستند.
اگر برای کسب و کار خود شریکی ندارید، می توانید از دوستان و آشنایان خود شریکی به عنوان همکار در شرکت انتخاب کنید. اما این نکته را در نظر داشته باشید که باید فردی قابل اعتماد برای همکاری در کسب و کار خود انتخاب کنید، تا در آینده دچار مشکل نشوید.
مرحله سوم ثبت
مدت زمان فعالیت شرکت
در مرحله سوم ثبت شرکت باید مدت زمان فعالیت و موضوع شرکت را مطرح کنید. مدت زمانی که برای فعالیت شرکت در نظر میگیرید، میتواند 10 سال باشد. همچنین در برخی از مواقع بعضی از افراد تمایل دارند که شرکت را به صورت نامحدود به ثبت برسانند. که این امر نیز امکانپذیر می باشد.
انتخاب موضوع فعالیت شرکت از دیگر نکات مهمی است که در مراحل اصلی مراحل ثبت شرکت باید مورد نظر گیرد. موضوعی که انتخاب می کنید باید صریح و واضح باشد و همچنین مرتبط با فعالیت انتخاب شود. مانند فعالیت های خرید و فروش نهاده های کشاورزی.
انتخاب موضوع فعالیت مناسب
برخی از فعالیتها نیاز به دریافت مجوز دارند، در صورتی که فعالیت شرکت شما جز آن دسته از فعالیتهایی است که باید مجوز دریافت کنید. باید هرچه زودتر به دریافت آن اقدام کنید” چرا که باید اطلاعات آن وارد سیستم شوند .
مرحله چهارم ثبت
انتخاب آدرس مناسب برای شرکت
در مرحله چهارم باید آدرس شرکت تعیین شود . در واقع شما باید تاییدیه های لازم را در این خصوص دریافت کنید . آدرسی که برای ثبت شرکت در سیستم وارد میکنید باید تجاری باشد . در صورتی که شرکت استیجاری است باید قراردادهای رسمی آن را ارائه کنید.
مرحله پنجم ثبت
سهامداران و سمت مدیران شرکت
در این مرحله باید کلیه سهامداران و اعضای هیات مدیره کاملا مشخص شوند. در نهایت پس از مشخص شدن” مدارک هویتی آنها باید ثبت شود . پس از تکمیل کردن فرم اداری ، مراحل ثبت شرکت آغاز خواهد شد.
مرحله ششم ثبت
انتخاب نام خوب برای شرکت
در این مرحله شما باید نام شرکت خود را تعیین کنید. در نهایت باید نامهایی را انتخاب کنید که با معنا و مطابق با فرهنگ کشور ما باشد. نامی که برای شرکت انتخاب میکنید. بدون در نظر گرفتن کلمه شرکت بایدحداقل 3 سیلاب داشته باشد.
مرحله هفتم ثبت
سرمایه و تعداد سهام شرکت
در این مرحله باید سرمایه شخص حقوقی مشخص شود. شرکتها با در نظر گرفتن مسئولیت محدود باید حداقل سرمایه مورد نظر خود را در سامانه وارد کنند. حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس و ثبت یک شرکت صد هزار تومان است.
مرحله هشتم ثبت
در صورتی که میخواهید شرکتی با مسئولیت محدود به ثبت برسانید. باید هویت رئیس و مدیر عامل به طور کلی مشخص شود. در صورتی که شرکت به صورت سهامی خاص است. باید هویت نائب رئیس، رئیس و مدیر عامل و همچنین بازرس شرکت را مشخص کنید.
مرحله نهم ثبت
در این مرحله به عنوان یکی از کارهای نهایی باید یک روزنامه کثیرالانتشار را انتخاب کنید.
مرحله دهم ثبت
در این مرحله که مرحله نهایی است” باید متن صورتجلسه- اساسنامه – اظهارنامه – تقاضانامه و شرکتنامه وارد شود. انجام این امور بسیار تخصصی است و باید توسط کارشناسان سایت تک نیک انجام گیرد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص
- مدارکی مانند شناسنامه و کارت ملی باید به صورت اصل و کپی از افراد شرکت ارائه شود.
- صورتجلسه مجمع عمومی باید ارائه شود.
- اظهارنامه و اساسنامه باید تنظیم گردد.
- مدرکی در خصوص پرداخت 35 درصد یا 100 درصد از سرمایه شرکت باید ارائه شود.
مدارک مورد نیاز برای شرکت با مسئولیت محدود
- کارت ملی و شناسنامه باید به صورت اصل و کپی از تمامی شرکا در شرکت ارائه شود.
- در صورتی که موضوع فعالیت شرکت نیاز به مجوز داشته باشد باید مجوز های لازم ارائه شود.
- باید دو سری از اساسنامه، تقاضانامه” شرکتنامه” اظهارنامه و صورتجلسه که توسط کلیه شرکاء شرکت به ثبت رسیده است، ارائه شود.
در نتیجه، اگر قصد دارید که به کسب و کار خود رونق ببخشید. به برخی از نکات در این خصوص باید دقت داشته باشید. اولین اقدامی که باید انجام دهید، ثبت شرکت است. جهت ثبت شرکت باید به سیر تا پیاز مراحل ثبت شرکت به خوبی آگاهی داشته باشید که بتوانید بدون هیچ مشکلی اقدامات خود را بدون فوت وقت انجام دهید.